Antena Căutare

S-a dat cu farfurii de pământ! Chef Bontea și chef Dumitrescu, scoși din sărite de colegul mov: ”Ești imposibil, Scărlătescule!! Erai cel mai bun bucătar, acum...”

Pentru chefi sunt clipe grele, pentru că fiecare vrea să-și vadă concurenții în finală, astfel că tensiunile își spun cuvântul!

Pentru chefi sunt clipe grele, pentru că fiecare vrea să-și vadă concurenții în finală, astfel că tensiunile își spun cuvântul!

Chef Dumitrescu s-a enervat la culme și a aruncat cu farfurii în platou, scos din fire de colegul Scărlătescu. „Omul ăsta e imposibil”, izbucnește Florin, „cum îl prinde pe un concurent că e de altă culoare, cum dă cu pietre în el. De-aia m-am enervat. Toți sunt buni, că de-aia au ajuns aici!”.

Cu umorul caracteristic, chef Bontea se ia și el de chef Cătălin: „Până acum erai cel mai bun bucătar român, acum ești cel mai iubit.”

Cum răspunde Scărlătescu replicilor acide?

Ce-ați crezut, că ați scăpat? ”Sex and the city”, varianta „Chefi la cuțite”! Coana Mița și alte trei foste concurente ... Chiftelele să trăiască! Se strâng rândurile după ce ”băbuțele” au votat! Echipele mov și verde pierd concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x