Antena Căutare

Sorin Bontea, lovitură grea pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! „Nu pot să cred, ce bagabont ești”

Pentru amuleta 24 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să pregătească un desert cu adevărat special!

Sorin Bontea, lovitură grea pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! „Nu pot să cred, ce bagabont ești”
Sorin Bontea, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În această ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întrec pentru ultima amuletă pusă la bătaie de frumoasa Gina Pistol!

De data aceasta, miza este uriașă la emisiunea „Chefi la cuțite”, căci Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întrec pentru ultima lor șansă de-a mai câștiga o amuletă! Fiecare bonus contează și poate schimba deznodământul bătăliilor pe echipe, așa că și emoțiile sunt pe măsură!

Sorin Bontea, lovitură grea pentru Florin Dumitrescu, la emisiunea Chefi la cuțite

În prezent, Cătălin Scărlătescu are nouă amulete, fiind urmat îndeaproape de Florin Dumitrescu, mândru posesor de opt amulete. Sorin Bontea a cam rămas puțin în urmă și deține doar șase bonusuri.

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

Pentru ultima amuletă din seoznul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei bucătari trebuie să pregătească un desert pe sufletul lui Florin Dumitrescu, fiindcă el este cel care va face degustarea și jurizarea farfuriilor!

citește și: Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu a decis să facă o cremă de zahăr ars cu pară fiartă, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să pregătească niște tort austriac. Sorin Bontea a fost ceva mai viclean și, cu ajutorul celebrului Măciucă, a făcut rapid rost de cartea de gătit a lui Florin Dumitrescu și a decis să pregătească Pomme du Sima, adică un desert pe bază de măr!

citește și: Veste neașteptată dată de Florin Dumitrescu! Cine a câștigat amuleta 24, ultima din acest sezon „Chefi la cuțite!

„Îl iau direct la sentiment”, și-a dezvăluit Sorin Bontea planul secret.

„Nu pot să cred, ce bagabont ești! Pentru mine acest desert are o încărcătură emoțională foarte mare”, a mărturisit Florin Dumitrescu despre rețeta sa numită Pomme du Sima, după numele soției sale.

„Așa cum a cucerit-o el pe soția lui că mărul ăsta, așa o să-i fur și eu amuleta asta. Deci mărul de la inimă”, a adăugat Sorin Bontea.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! Ce trebuie să gătească jurații pentru amuleta 24... Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au distrat copios la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat la degustare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x