Antena Căutare

„Soțul tău și-a luat mare țeapă cu tine”! Georgeta Ciocârlan este asul din echipa neagră! Cu cine luptă chef Florin Dumitrescu?

Georgeta Ciocârlan are 40 de ani și spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus aceasta la prezentări.

Georgeta Ciocârlan are 40 de ani și spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus aceasta la prezentări.

Concurenta a demonstrat că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs și astfel a reușit să intre în echipa neagră, alături de chef Florin Dumitrescu.

Deși tatăl său s-a stins din viață, Georgeta nu a renunțat să gătească și să spere că într-o bună zi va deveni un chef de renume.

„Cel mai mare vis este să îmi deschid un restaurant al meu”. Aceasta a mai povestit că acasă nu gătește ea, ci soțul, pe care îl apreciază foarte mult pentru înțelegerea de care a dat dovadă în toți acești ani în care ea s-a dedicat acestei meserii.

„Trăiesc prin bucătărie”, a mai spus ea, încrezătoare în farfuria sofisticată pe care a prezentat-o. Chefii au fost impresionați de modul în care arăta platingul ei și au recunoscut imediat că au de-a face cu cineva care a lucrat mulți ani în domeniu.

După numeroase degustări și analize, cei trei chefi au ajuns la concluzia că Georgeta merită să meargă mai departe.

Și concurenta s-a descurcat de minune și în etapa următoare, fapt ce i-a adus un loc în echipa neagră, condusă de chef Florin Dumitrescu.

Momentul mult aşteptat! Începe lupta între jurați la „Chefi la cuțite”: onoarea și renumele lor se află în joc... „Șeful rapanelor”, Alex Negoiță, s-a aliat cu Cătălin Scărlătescu și împreună vor să aducă victoria pentru echipa roșie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x