Antena Căutare

Ștefan Pascal a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! „Munca din bucătărie e mai grea decât cea pe șantier”

Primul concurent din ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Ștefan Pascal, un bucătar venit din Galați pentru a-și testa limitele și priceperea în bucătărie.

Ștefan Pascal a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! „Munca din bucătărie e mai grea decât cea pe șantier” Galerie
Ștefan Pascal, concurent în emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Un detaliu ce a surprins-o pe Gina Pistol a fost faptul că primul concurent din această ediție „Chefi la cuțite” nu a venit singur, ci însoțit chiar de către șeful său!

Chiar dacă pentru Ștefan Pascal emoțiile au fost uriașe, iată totuși că angajatorul său s-a simțit, încă din primele clipe, extrem de sigur de capacitățile concurentului.

Ștefan Pascal, bucătarul care i-a uimit pe jurații emisiunii Chefi la cuțite

Bucătarul a pregătit langustină pe emulsie de ou, cu ravioli din piept de rață afumat, chips de hrișcă și spumă de anghinare.

citește și: Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit

„O parte din colegi nici nu știu că sunt aici. Sper să iasă totul bine”, a dezvăluit Ștefan Pascal, extrem de dornic ca preparatul său special să facă o impresie cât mai bună celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite”

Ușile s-au deschis și în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Ștefan Pascal, care a povestit mai multe despre viața sa și despre pasiunea pentru bucătărie. Am aflat că a plecat în străinătate și a lucrat în domeniul construcțiilor, apoi a revenit în țară și a devenit bucătar.

A făcut numeroase sacrificii, a muncit mult și a fost un perfectionist, mai ales de când a devenit bucătar. Își dorește ca aceasta să fie ultima sa meserie și probabil că așa o să și fie, judecând după verdictul dat de cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite a fost lider de audiență pe toate segmentele de public... Cătălin Scărlătescu decide la cine merge amuleta 23 de la „Chefi la cuțite”! „Vreau să fie clar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x