Antena Căutare

Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit

Ștefania Costache, cunoscută publicului și ca Lolrelai, a decis să participe în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu un preparat special!

Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit Galerie
Ștefania Costache (Lolrelai), concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pe Ștefania Costache am cunoscut-o în emisiunea „iUmor”, atunci când a făcut senzație cu o ținută îndrăzneață și cu numeroasele sale glume picante.

Acum, tânăra cu forme sexy a decis să demonstreze că se pricepe și la gătit, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ștefania Costache (Lolrelai), apariție sexy la Chefi la cuțite

Aceasta a decis să pregătească o rețetă inedită de caș crocant cu carpaccio de sfeclă roșie pe pat de valeriană cu un mic accent de cremă de hrean, un preparat cu care a sperat să obțină un vot bun din partea celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: „Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”

citește și: Dana Lupeasca a făcut spectacol curat la „Chefi la cuțite”: „O să-l omor pe Babană, el m-a adus aici”

După ce au degustat farfuria pregătită de Ștefania Costache (Lolrelai), concurenta și-a făcut apariția în platoul emisiunii și i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu ținuta aleasă, dar și cu atitudinea de milioane.

A urmat un dialog savuros între tânără și jurați și astfel am aflat mai multe detalii despre celebra Lolrelai (Ștefania Costache).

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ștefania Costache, celebra Lolrelai de la „iUmor”, a făcut spectacol fierbinte la „Chefi la cuțite”... Ștefan Alex Godja a pregătit o farfurie ce l-a enervat la culme pe Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x