Antena Căutare

Tensiuni în bucătăria Chefi la cuţite. Geta nu a vrut să-i dea lui Doru ficat

Testul individual se referă tot la proteina animală, dar e un anume sortiment. Este vorba despre organe.

Testul individual se referă tot la proteina animală, dar e un anume sortiment. Este vorba despre organe.

Alex a preferat să se izoleze. Deşi colegii au tot încercat să-l ajute, bariera creată de Alex a fost greu de dărâmat. "Nu gătesc cu negrul la banc", a fost hotărârea lui Alex.

Deşi concurenţii aveau planurile făcute pentru a mai găti carne şi la proba individuală, la auzul cuvântului "organe", toţi au intrat în panică.

"Nu este uşor să găteşti organe. Fiecare se face într-un mod anume şi ia mult timp", este de părere chef Sorin Bontea. Şi continuă: "În momentul în care un bucătar găteşte organe, este ca şi cum ar găti mâncarea lui preferată".

Doru s-a hotărât să facă un ficat de vită, dar a întâmpinat noşte probleme: Geta a luat toată bucata de ficat şi nu a vrut să-i dea. Pentru că era hotărât să nu piardă, Doru "a apăsat pe pedală şi i-a spus că trebuie să-i dea o bucată şi gata."

Echipa gri şi echipa neagră au intrat la duel: "Mi se pare că nu mă iei în serios şi mă deranjează lucrul acesta&qu... O situaţie nouă în emisiune. Doru, Alex şi Daniel au fost la egalitate şi au mai susţinut o probă. Alex şi Daniel au păr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x