Antena Căutare

Vei râde copios! Chef Bontea s-a coafat, chef Dumitrescu are bucle blonde, iar chef Scărlătescu... ”Vai, dar cine-i domnul acesta fermecător cu părul explodat?”

Oricât de ciudat ar suna, asta se întâmplă luni seară la „Chefi la cuțite”. Totul face parte dintr-un pariu pe care cei trei jurați îl fac în emisiune.

Pariu, pariu, dar cum face cu râsul? S-a lăsat cu durere de burtă la ”Chefi la cuțite” și, paradoxal, nu din pricina mâncării, ci a hazului.

După ce chefii au pus un pariu, scenariul a luat-o razna. Cu recuzita din dotarea echipei showului culinar, chef Bontea și-a ”tras” o nouă coafură, chef Dumitrescu s-a făcut blond, iar chef Scărlătescu... Eheee, aici e aici! Dintr-o dată, a apărut cu păr! Cu ditamai părul!

Treaba a stat așa: Cine pierde pariurile puse cu privire la farfuriile ce urmează să fie degustate, trebuie să jurizeze cu perucă!

Așadar, bunicuța Dumitrescu, jucăria Bontea sau explodatul Scărlătescu?!

Scărlătescule, cât pe ce să nu mai scapi! ”Dacă n-as fi măritată, l-aș lua de soț. E un bărbat frumos!”... Povestea impresionantă de viață i-a lăsat fără grai pe chefi: ”Am fost hoț! Îmi făcea plăcere să fur, să fac rău! Unii î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x