Antena Căutare

De ce nu trebuie să folosești șamponul sau săpunul lichid de la cazare. Un manager de hotel a recunoscut totul

Un manager a dezvăluit de ce nu trebuie să folosești șamponul sau săpunul lichid de la hotel sau pensiune, iar dezvăluirile sale au devenit virale.

imagine cu sampon si sapun lichid intr-un hotel, la baie
Un fost anagajat în domeniu a dezvăluit care este motivul pentru care turiștii trebuie să fie atenți la produsele de igienă de la cazare | sursa foto: Shutterstock

Atunci când ne cazăm la un hotel sau la o pensiune preferăm ca la baie să gătim prosoape și produse de igienă. Totuși, un fost manager de hotel a dezvăluit în cadrul unui clip video publicat pe TikTok de ce nu trebuie să folosești șamponul sau săpunul lichid de la cazare, de fapt.

De ce nu trebuie să folosești șamponul sau săpunul lichid de la cazare, de fapt. Dezvăluirile au stârnit numeroase reacții

Atunci când vine vorba despre locul de cazare ales, indiferent dacă este vorba despre un hotel sau despre o pensiune, turiștii își doresc să găsească la baie diferite produse de igienă, precum săpun, săpun lichid și șampon. Unele utități de cazare oferă chiar și balsam de păr sau aftershave.

Totuși, un fost manager de hotel a dezvăluit de ce nu trebuie să folosești șamponul sau săpunul lichid de la cazare, de fapt. Clipul video a fost publicat pe TikTok și a devenit viral, stârnind numeroase reacții și adunând aproximativ trei milioane de vizualizări.

Citește și: De ce este bine să pui o sticlă cu apă sub pat, când te afli într-o cameră de hotel. Trucul dezvăluit de o însoțitoare de bord

Melly a lucrat ca manager într-un hotel și acest lucru i-a permis să afle multe dintre secretele industriei turismului.

Prin intermdiului unui clip publicat pe TikTok, aceasta a tras un semnal de alarmă și a explicat că, de-a lungul timpului, a observat faptul că unii dintre turiști umblă la recipientele de șampon, gel de duș sau săpun lichid din unitățile de cazare.

„Odată am găsit inclusiv cremă epilatoare”, a zis ea, potrivit celor de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, a adăugat faptul că aceste recipiente nu sunt niciodată complet curățate, ci doar se adaugă produsul peste resturile rămase, până sunt umplute recipientele.

Citește și: Șamponul uscat ar putea fi dăunător pentru păr și scalp. La ce concluzii au ajuns specialiștii în beauty

Mai mult decât atât, Melly, fost manager de hotel, a spus că turiștii pot umbla la recipientele de gel de duș sau de șampon aflate în baie dacă nu sunt sigilate, motiv pentru care turiștii sunt rugați să folosească doar produse ținute în cutii închise cu cheia, unde doar personalul unității de cazare are acces.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x