Antena Căutare

De ce este bine să pui o sticlă cu apă sub pat, când te afli într-o cameră de hotel. Trucul dezvăluit de o însoțitoare de bord

O însoțitoare de bord a împărtășit un truc inedit când vine vorba de călătorii.

o sticla de plastic sta pe noptiera
De ce este bine să pui o sticlă cu apă sub pat, când te afli într-o cameră de hotel. Trucul dezvăluit de o însoțitoare de bord | Shutterstock

Unii turiști nu se simt în siguranță și mulți se tem că, poate, un intrus s-ar putea strecura în camera lor de hotel ori s-ar putea ascunde în dulap ori sub pat.

Citește: Un tânăr a filmat ce se află, de fapt, sub rafturile din supermarketuri. Angajații nu vor să afli asta

O însoțitoare de zbor a găsit un truc inedit, dacă te afli în camera de hotel. De ce este bine să pui o sticlă sub pat

O însoțitoare de zbor, pe numele său Esther, a împărtășit cele mai bune trucuri pentru a fi în siguranță în timpul vacanței, după ce a stat în sute de hoteluri din întreaga lume, scrie Express.co.uk.

Până la urmă, cum poți să verifici dacă este sau nu cineva sub pat, dar fără să te uiți?

Ea a explicat că turiștii ar trebui pur și simplu „să arunce o sticlă cu apă sub ea” și, dacă nu e nimeni, „trebuie să iasă pe cealaltă parte”.

Dacă nu, înseamnă că cineva se ascunde sub pat. De altfel, este esențial ca oamenii să verifice „dacă este cineva în cameră” de îndată ce fac check-in.

Citește și: Un expert în bani cere oamenilor să-și pună cardul într-un bol cu apă și apoi în congelator. Ce se întâmplă

Turiștii nu ar trebui să spună niciodată „numărul camerei cu voce tare” și ar trebui să se asigure că verifică „în spatele perdelei și sub pat” imediat ce ajung.

„Am auzit o poveste în care un membru al echipajului a intrat în camera sa de hotel și nu a verificat-o corect, iar cineva stătea ascuns în interior.

A fost atacat, așa că de fiecare dată când eu ajungeam într-o cameră de hotel îmi foloseam bagajul pentru a ține ușa deschisă. Apoi intru și verific peste tot.

Aș verifica baia, sub pat, în interiorul dulapurilor, sub masă și în spatele draperiilor pentru a mă asigura că nu este nimeni acolo.

Nu aș intra niciodată într-o cameră fără să fac asta”, a adăugat ea.

Citește și: Ce se întâmplă dacă torni ketchup pe chiuvetă și aștepți. Se întâmplă totul în câteva minute

Însoțitoarea de bord a explicat de ce își ține valiză lângă ușă: „Mi-aș pune geanta lângă uşă în cazul în care cineva o deschide din exterior, apoi ar face zgomot”.

Esther a dezvăluit și alte trucuri atunci când pleci în vacanță.

„Hainele tale sunt șifonate? Atârnă hainele în baie în timp ce faci duș! Vor arăta ca noi", „Dacă nu ai niciun difuzor la tine, pune-ți telefonul într-o cană, iar sunetele vor răsuna puternic”, a mai precizat ea.

Bebelușul din imagini cântărește aproape 10 kg la 5 luni. Mămica lui i-a făcut un cont și l-a postat pe Internet: „Foart... S-au transformat pentru a fi ca idolul lor, Marilyn Monroe. Gestul la care au recurs multe femei pentru a arăta la fel c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x