Antena Căutare

Unde-i joc și voie bună, toată lumea se adună! Oltenii și moldovenii se întrec pe ritmuri românești la „Ruleta muzicală”

O nouă ediție de distracție la „FANtastic Show” debutează în forță. Astfel, capitanul echipei verzi, Liviu Varciu, ii are alaturi în competitie pe Denisa de la Bambi si pe Pepe, in timp ce capitanul echipei rosii, Andrei Stefanescu este insotit  in joc de Tania Popa si de Dorian Popa.

O nouă ediție de distracție la „FANtastic Show” debutează în forță. Astfel, capitanul echipei verzi, Liviu Varciu, ii are alaturi în competitie pe Denisa de la Bambi si pe Pepe, in timp ce capitanul echipei rosii, Andrei Stefanescu este insotit in joc de Tania Popa si de Dorian Popa.

Prima proba dă startul pașilor de dans în platou. Ruleta muzicală le oferă șansa echipelor să se întreacă în ritmuri oltenești și moldovenești, care mai de care mai săltărețe.

Hoooop ș-așa, echipa verde câștigă proba. 1-0 pentru Vârciu!

Proba ”Baschet la Ristei”. Cine are țintă ia tot... Proba "Karaoke cu… cuvinte lipsă". VÂRCIU VERSUS ANDREI: Au cântat și inventat, iar la final doar unul a câști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x