Antena Căutare

Desert tomnatic! Un cheesecake cu dovleac ideal pentru zilele mohorâte!

Încălziți cuptorul la 350 °. Măcinați fursecurile cu ghimbir împreună cu nucile și zahărul de cofetărie. Adăugați untul și omogenizați

Desert tomnatic! Un cheesecake cu dovleac ideal pentru zilele mohorâte!
| saveur.com

Ingrediente

  • 400 de grame de fursecuri cu ghimbir
  • o jumătate de ceașcă de nuci tocate
  • o jumătate de ceașcă de zahăr de cofetărie
  • 8 linguri de unt nesărat, topit
  • 500 de grame de cremă de brânză
  • o cană de zahăr
  • ¾ ceașcă cu dovleac
  • 3 linguri de rom
  • o linguriță și jumătate scorțișoară
  • o linguriță extract de vanilie
  • o jumătate de linguriță sare kosher
  • un sfert de linguriță de cuișoare
  • un sfert de linguriță de ghimbir
  • un sfert de linguriță de nucșoară
  • 2 ouă

Mod de preparare

Încălziți cuptorul la 350 °. Măcinați fursecurile cu ghimbir împreună cu nucile și zahărul de cofetărie. Adăugați untul și omogenizați.

Articolul continuă după reclamă

Transferați conținutul într-o tigaie, pe o foaie de copt, plasând bucățile fărâmițate în partea de jos și la jumătatea părții laterale a tigăii.

După ce curățați blenderul, adăugați crema de brânză, zahărul, dovleacul, rom, scorțișoară, vanilie, sare, cuișoare, ghimbir și ouă. Amestecați, oprindu-vă pentru a curăța cu o spatulă marginile castronului cu o spatulă de cauciuc, cel puțin o dată, până se omogenizează.

Se toarnă în crusta de fursecuri măcinate; se coace până se rumenește aproximativ o oră și jumătate. Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei cel puțin 4 ore sau peste noapte.

Poftă bună!

Delicii la cană! Cel mai simplu și rapid desert pe care îl poți prepara la cuptorul cu microunde în DOAR 5 minute!... Cătălin Badici recomandă "Pisică de mare cu sos olandez, spanac sote, piure de morcovi și rulouri de dovlecel cu br...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x