Antena Căutare

Momentul adevărului, la „Gazda Perfectă”. Ce note a primit Camelia de la cei patru invitați?

Gazda Perfectă. Episod 1. A sosit momentul jurizării. Iată ce note a primit Camelia Mantu de la ceilalți concurenți din emisiunea „Gazda Perfectă”!

Gazda Perfectă. Episod 1. A sosit momentul jurizării. Iată ce note a primit Camelia Mantu de la ceilalți concurenți din emisiunea „Gazda Perfectă”!

Râdem, glumim, dar notele trebuie să fie obiective! Prima ediție a emisiunii „Gazda Perfectă” a fost presărată cu momente...picante!

Concurenții și-au dat întâlnire acasă la Camelia Mantu, o domniță cu totul specială, care lucrează în domeniul organizării de evenimente. Din păcate, meniul propus de cea care a spart gheața primei ediții a emisiunii „Gazda Perfectă”, nu a fost tocmai de placul celorlalți concurenți.

După o primă cină cu scântei, gazda serii, Camelia Mantu, și-a întrebat musafirii dacă a fost ceva care să le fi plăcut la cina propusă de ea. „Aia nu, aia nu...spuneți-mi și mie, v-a plăcut ceva până acum, sincer?”, și-a întrebat gazda invitații.

Când a venit momentul să tragă linie și să adune plusurile și minusurile încercării Cameliei de a fi o gazdă perfectă, ceilalți concurenți au lăsat animozitățile la o parte și au notat obiectiv.

Ce punctaj a obținut prima gazdă a emisiunii „Gazda Perfectă”, în materialul video de mai sus!

Confruntare explozivă între gazdă, Camelia, și una dintre invitate: „Nu înțeleg aluziile... Sunt nelămurită”... Acestea sunt preparatele cu care Ana dorește să îi dea gata pe invitați! „Da, e ușor de făcut! ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x