Antena Căutare

Ei sunt primii concurenți ai emisiunii „Gazda Perfectă”! Iulian, Mihaela, Ana, Jan și Camelia de „bat” pentru marele premiu

S-a dat startul celei mai gustoase competiții a acestei veri! Iulian Dumitrache, Mihaela Răducanu, Ana Casapu, Ion Dragotă (Jan) și Camelia Mantu sunt primii concurenți ai emisiunii „Gazda Perfectă”, ce pune la bătaie un premiu în valoare de 10.000 de lei.

S-a dat startul celei mai gustoase competiții a acestei veri! Iulian Dumitrache, Mihaela Răducanu, Ana Casapu, Ion Dragotă (Jan) și Camelia Mantu sunt primii concurenți ai emisiunii „Gazda Perfectă”, ce pune la bătaie un premiu în valoare de 10.000 de lei.

Iulian Dumitrache are 29 de ani și este din Bacău: „Sunt solist într-o formație. Este visul meu să scot un album”. Din punctul lui de vedere, gazda perfectă este cea care „îl face pe musafir să se simtă ca la el acasă”.

Mihaela Răducanu, 55 de ani, este corector și redactor. Iubește tot ceea ce înseamnă hand made.

„Gazda perfectă este cea care știe să își facă musafirii mulțumiți, știe să pună bucate gustoase pe masă”, spune concurenta.

În spatele unei timidități copleșitoare, Ana Casapu ascunde pasiuni fascinante. Printre ele, bucătăria!

„Gătitul este pasiunea mea, de când eram copil. Sunt fan al bucătăriei italieni. Gazdă perfectă înseamnă un mediu foarte plăcut, o mâncare foarte bună.”

Ion Dragotă (Jan) este plin de surprize!

„Pasiunea mea cea mai mare este grădinăritul, îmi plac foarte mult florile. Mă bazez pe felul meu de-a fi pentru a-i face pe musafiri să se simtă bine.”

Camelia Mantu este o domniță cu totul specială. „Mă numesc Camelia, locuiesc în București și am 35 de ani. Sunt manager, nu de foarte mult timp. Lucrez la un restaurant, pe organizare de evenimente.”

Jurata Te cunosc de undeva!, Ozana Barabancea: "Îmi place sã pregãtesc masa alãturi de copiii mei şi de prietenii l... Oops, meniul ales de Camelia Mantu nu e deloc pe placul musafirilor: „Așa ceva nu se servește la cină!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x