Antena Căutare

Bunica și nepoata au spus că e model, dar ea e dansatoare. Andreea s-a născut în anul în care Gabriel Cotabiţă lansa piesa "Noapte albastră"

Bunica și nepoata au spus că e model, dar ea e dansatoare. Andreea s-a născut în anul în care Gabriel Cotabiţă lansa piesa "Noapte albastră" și are 30 de ani. Indiciul le-a ajutat pe concurentele noastre care au mizat pe 28 de ani. Nu au pierdut bani mulți  deloc. 

Bunica și nepoata au spus că e model, dar ea e dansatoare. Andreea s-a născut în anul în care Gabriel Cotabiţă lansa piesa "Noapte albastră" și are 30 de ani. Indiciul le-a ajutat pe concurentele noastre care au mizat pe 28 de ani. Nu au pierdut bani mulți deloc.

Bravo, dragele noastre!

Victoria Cârjan (80 de ani) și nepoata ei, Diana Simionescu (32 de ani), au venit la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, hotărâte să câștige cei 100.000 de lei puși în joc, pentru o croazieră în care să plece bunica și un avans de apartament pentru nepoată.

Câţi ani are solista Stela Enache, marea doamnă a muzicii ușoare românești? „Anii ei de liceu” au fost acuuuuum multe de... Zoom-ul nu le-a ajutat pe Viorica şi nepoata ei! Domnul Iov are pălărie, cercel în ureche, față întinsă, cravată și aer ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x