Antena Căutare

Defectul din naștere l-a salvat. Un motan cu trei urechi a fost abandonat, dar a ajuns vedetă!

Un motan cu trei urechi a fost descoperit abandonat lângă un garaj și preluat de centrul Feline Care Cat Rescue, din East Harling, Norfolk, notează Agerpres.

Un motan cu trei urechi a fost descoperit abandonat lângă un garaj și preluat de centrul Feline Care Cat Rescue, din East Harling, Norfolk, notează Agerpres.

Motanul a uimit personalul centrului cu defectul său din naștere "ciudat". Managerul Molly Farrar a declarat că medicul veterinar nu a mai văzut o pisică cu trei urechi în 30 de ani de practică.

Angajații de la Feline Care Cat Rescue s-au gândit la mai multe nume pentru motanul neobișnuit, printre care "Spock" sau "Captain Kirk" — după personajul din Star Trek care explorează "the final frontier" (frontiera finală) care în engleză sună asemănător cu "the final front-ear" (urechea frontală finală), n.red. În final s-a optat pentru "Brian", după numele proprietarului garajului lângă care a fost găsit.

Este posibil ca Brian, care ar avea între patru și opt ani, să fi fost abandonat sau să fi urcat accidental singur în spatele unui camion.

Sursa: Agerpres

Un concurent vine la „Ham talent” pentru că vrea să omologheze un nou sport în România: corida berbecului... Porumbei dresați, doi căței „teleghidați”, un maidanez preocupat de fitnes și o veveriță țopăie către unul dintre cele p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x