Antena Căutare

Patru peruși de peste Prut vin în zbor la „Ham talent”

Nu-și mai încap în pene de talentați ce sunt! Asta se poate spune cu ușurință despre patru peruși, atent coordonați de stăpânul lor, Mihai Zagaevschi, veniți cu toții din Republica Moldova.

Nu-și mai încap în pene de talentați ce sunt! Asta se poate spune cu ușurință despre patru peruși, atent coordonați de stăpânul lor, Mihai Zagaevschi, veniți cu toții din Republica Moldova.

În timp ce unii întâmpină dificultăți atunci când trebuie să își convingă câinele să meargă la pas alături de ei, concurentul de peste Prut pare să dețină abilitatea de a vorbi pe limba perușilor săi. Altfel nici nu se pot explica performanțele de care sunt capabile cele patru înaripate, iar reprezentația lor va uimi membrii juriului.

„Ăsta e genul de număr pe care îl aștept aici”, va spune Mihai Petre.

Cât sunt de talentați perușii, care este emoționanta poveste a stăpânului lor și dacă vor reuși ei să se califice în etapa următoare a show-ului, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Un cal dansator, un câine matematician și patru peruși de peste Prut speră să prindă un pește mare la „Ham talent”... EMOȚIONANT! Un câine și-a așteptat stăpânul timp de un an la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x