Antena Căutare

Un bărbat și-a pierdut pisica și a uitat complet de ea! După zece ani a trăit un adevărat ȘOC!

Un bărbat și-a pierdut pisica și peste zece ani a trăit șocul vieții sale. Povestea a ajuns imediat virală pe internet!

Un bărbat și-a pierdut pisica și peste zece ani a trăit șocul vieții sale. Povestea a ajuns imediat virală pe internet!

Se spune că uneori viața bate filmul și că destinul ne poate pune față în față cu cele mai surprinzătoare situații. Este și cazul acestei povești, care a fost trăită de un britanic. O pisică care a dispărut în urmă cu zece ani a fost găsită într-un final şi returnată proprietarului său din Marea Britanie. Și aventura abia acum începe!

Harry, motanul alb cu portocaliu al lui Mark Salisbury, dispăruse în 2008, însă stăpânul său nu abandonase speranţa că îl va mai vedea la un moment dat. Aşteptarea sa a fost în cele din urmă răsplătită şi, după 10 ani, Harry a fost returnat lui Mark sănătos şi fericit.

Pisica ajunsese la filiala din Ipswich a fundaţiei pentru animale Blue Cross, după ce un bărbat în vârstă care avea grijă de ea a decedat, a indicat BBC.

Un bărbat și-a pierdut pisica și a uitat complet de ea! După zece ani a trăit un adevărat ȘOC!

Atunci când personalul fundaţiei a scanat microcipul care îi fusese implantat motanului în urmă cu 10 ani, ei au ajuns la Salisbury - care între timp se mutase în Glouchestershire, la 180 de kilometri de zona unde dispăruse pisica.

Salisbury locuia în Ipswich (Suffolk) atunci când l-a cumpărat pe Harry şi pe fratele său de la o fermă locală. "Într-o zi când i-am strigat, el nu a mai revenit", a povestit proprietarul, precizând că fratele lui Harry era un "huligan" care ulterior s-a cuminţit, potrivit Agerpes.

După ce l-a căutat pe Harry timp de un an, Salisbury aproape că a renunţat la speranţa de a-l mai găsi atunci când a plecat din zonă. Bărbatul nu a anulat însă microcipul şi a continuat să scrie firmei care îl implantase pentru a o ţine la curent cu datele sale de contact.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x