Antena Căutare

Hello Chef sezon 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au gătit tartă cu praz

În episodul 13 din emisiunea Hello Chef sezonul 6, Roxana Blenche și Damian Drăghici au gătit alături de Cleopatra Stratan și Edward Sanda o savuroasă rețetă de tartă cu praz și morcovi. Descoperă cum se pregătește totul.

colaj foto cu edward sanda si cleopatra stratan si poza cu ei alaturi de roxana blenche si damian draghici si poza cu tarta de praz la hello chef Galerie
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost invitați la emisiunea Hello Chef din 25 noiembrie 2023 | Antena 1

În ediția 13 Hello Chef sezonul 6 din 25 noiembrie 2023, Roxana Blenche și Damian Drăghici i-au avut drept invitați pe Cleopatra Stratan și pe Edward Sanda, alături de care au gătit o savuroasă rețetă de tartă cu praz și morcovi. Descoperă cum poți pregăti un asemenea preparat chiar la tine în bucătărie.

Roxana Blenche și Damian Drăghici au gătit alături de Cleopatra Stratan și Edward Sanda cea mai bună rețetă de tartă cu praz și morcovi, la Hello Chef

De data aceasta, în ediția a 13-a a emisiunii Hello Chef sezonul 6 de la Antena 1, Roxana Blenche și Damian Drăghici i-au avut invitați pe Cleopatra Stratan și pe Edward Sanda.

Cei doi invitați s-au apucat imediat de curățat și de pregătit legumele pentru rețeta de tartă cu praz și morcovi. În timp ce făceau asta, cei doi au povestit detalii despre copilăria lor.

Citește și: Hello Chef sezon 6, 18 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Radu Țibulcă au pregătit vărzări moldovenești

Damian Drăghici a dezvăluit despre Edward Sanda faptul că tânărul nu cântă doar muzică pop, ci este foarte priceput și la muzica populară, dar și la imitat diferite stiluri artistice. Tânărul a făcut chiar și o demonstrație, spre deliciul celor prezenți în bucătăria Hello Chef sezonul 6.

La un moment dat, chiar și Damian Drăghici s-a alăturat tânărului și au oferit un scurt moment muzical de senzație.

Ingrediente - Rețetă de tartă cu praz și morcovi

  • 4 morcovi
  • 3 fire de praz
  • 5 ouă
  • 300 ml lapte
  • 200 gr telemea de vacă
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • O legătură ceapă verde

Mod de preparare - Rețetă de tartă cu praz și morcovi

Prazul tăiat rondele se pune la călit într-o tigaie încăpătoare, apoi se adaugă morcovul ras și se amestecă regulat. Între timp tăiem ceapa verde mărunt și o adăugăm în tigaie. Când legumele sunt moi și suficient de bine de gătit. În formele de gătit alese se toarnă o cantitate generoasă de legume.

Apoi, ouăle se bat energic și se amestecă împreună cu laptele și cu brânza mărunțită, până ce se obține un amestec omogen. Se toarnă peste legume, apoi se dă totul la cuptor până ce suprafața devine rumenă și frumoasă.

Despre Hello Chef sezonul 6. Tot ce trebuie să știi

Hello Chef revine la Antena 1 cu cel de-al şaselea sezon, Din România, cu drag, şi îi invită pe telespectatori într-o călătorie gastronomică plină de savoare, prin toate regiunile ţării. Damian Drăghici i se alătură Roxanei Blenche, într-un sezon dedicat tradiţiilor româneşti.

De la zama de șalate din maramureș, la storceagul dobrogean și la vărzari moldovenești, noul sezon va explora toate regiunile țării noastre în bucate din bătrâni, invitând telespectatorii să se reîndrăgostească de gustul de acasă și de bogăția bucătăriei lor tradiționale.

Condimentate în fiecare episod vor fi povești nostalgice din copilărie, conversații sincere despre obiceiuri și momente muzicale folclorice din partea lui Damian, dar și a invitaților speciali.

„Noul sezon mi se pare cel mai tare de până acum! Pentru că ne întoarcem acasă, să descoperim alături de telespectatorii noştri delicioasa bucătărie românească. Pentru că, fie vorba între noi, orice bucătărie ţi-ar plăcea în lumea asta, italienească, mediteraneană, portugheză, japoneză...tot mâncarea românească e pentru sufletul nostru. În acest sezon voi fi alături de Damiam Drăghici, un om extraordinar, cu care sunt efectiv pe aceeaşi lungime de undă. Am descoperit că avem şi pasiuni comune şi mă bucură enorm că a încercat toate reţetele mele şi chiar i-au plăcut. Şi de această dată ne vor trece pragul invitaţi senzaţionali, din toate regiunile, de la doamna Sofia Vicoveanca, până la Dorian Popa, cu care mă distrez de minune de fiecare dată când ne revedem. Şi, ce e important să reţină telespectatorii noştri, este că începând din acest sezon ne vedem sâmbăta, de la ora 14.00, la Antena 1!”, a dezvăluit Roxana Blenche.

Poți urmări episoadele integrale din Hello Chef pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x