Antena Căutare

Încete și debusolate! Fetele s-au descălțat la această probă dar DEGEABA!

Kinga este prima dintre fete care dă startul probei

Kinga este prima dintre fete care dă startul probei. Primul preparat îi dă bătăi mari de cap. Aceasta ia la rând toți peștii pentru a ajungela undițar.

Mihaela este următoarea la rând. Simpatică, purtând bandana de luptătoare, concurenta decide să se descalțe pentru a se putea mișca în voie printre mese. Aceasta a fost prima care a ghicit din prima încercare vânatul.

Elena este însă melcul echipei. Aceasta s-a mișcat cu mare dificultate între cele două mese și astfel le-a dus pe fete la finalul probei fără câștig. Fetele nu au ghicit toate preparatele dar au ajuns deja la 8 minute și 20 de secunde după doar primele trei degustări.

Deși echipa albastră s-a bucurat de reușită, ambele echipe au fost surprinse de vestea cea mare: "Proba nu s-a terminat!", îi anunță Chef Florin.

Echipa albastră dă startul probei! Băieții au mari bătăi de cap cu ghicirea proteinei din preparate... Se dezlănțuie Iadul! Echipele trebuie să își demonstreze talentul în bucătărie pentru o recompensă emoționantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x