Antena Căutare

Începând de luni și marți, 8 și 9 mai, de la ora 20:30, la Antena 1. "Temptation Island – Insula iubirii" revine la Antena 1 cu cel mai lipsit de inhibiții sezon de până acum

Cel de-al treilea sezon al celui mai fierbinte și imprevizibil reality show, „Temptation Island – Insula iubirii”, va debuta la Antena 1 luni, 8 mai și va fi difuzat lunea și marțea, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cel de-al treilea sezon al celui mai fierbinte și imprevizibil reality show, „Temptation Island – Insula iubirii”, va debuta la Antena 1 luni, 8 mai și va fi difuzat lunea și marțea, de la ora 20:30, la Antena 1.

Noul sezon va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi concurenți, noi ispite, dar și situații complet surprinzătoare. Cinci cupluri își testează relația în noul sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, cinci cupluri care își expun viața, alegerile, încrederea în ei înșiși și în parteneri timp de 24 de ore, pe parcursul a 20 de zile.

- Primele două episoade din „Temptation Island – Insula iubirii” aduc și primele apropieri ale concurenților de ispite, primele lacrimi, dar și primul sărut.

- Cel de-al treilea sezon aduce mai multe noutăți, atât pentru cupluri, cât și pentru telespectatorii Antena 1. Odată ajunși în Thailanda, cuplurilor li se mai oferă o șansă. Concurenții nu se vor despărți de partener imediat, ci vor avea încă 24 de ore petrecute împreună, ca într-o adevărată lună de miere, în cinci resorturi de lux, cu cele mai romantice decoruri.

- O altă surpriză, mai ales pentru trei dintre concurenții bărbați, va sosi în dimineața următoare, prin prezența a trei ispite masculine care vor veni să le ia partenerele la micul dejun, fără ca ei să aibă parte de aceeași întâlnire cu ispitele feminine. Reacțiile celor rămași în cameră, în așteptarea partenerelor, vor începe să trădeze deja nesiguranță, iritare, teamă.

- În prima seară de la despărțirea definitivă de parteneri, pe insula fetelor apare și primul sărut. Însă, tot pentru prima dată în emisiune, acesta va avea loc între două concurente. În ce context se va întâmpla, cum se vor comporta ele cu ispitele masculine, care este planul fetelor și cât va rezista această strategie, rămâne ca telespectatorii să vadă în primele două episoade, la Antena 1.

- În acest al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” vor avea loc multe căderi în ispită, pe ambele insule. Când și cine vor fi cei care vor călca strâmb, dar și cum vor reacționa partenerii lor rămâne de văzut luni și marți, de la ora 20.30, când se va difuza cel de-al treilea sezon al emisiunii.

- Pentru prima dată concurenții de sex masculin au pășit în „Cartierul Roșu” al Thailandei. Ce i-a impresionat cel mai mult și ce au făcut acolo rămâne de văzut.

- Activitățile de care s-au bucurat concurenții au fost dintre cele mai variate, iar la capilotul premiere s-au încadrat „slingshot activity” (o săritură dintr-o praștie uriașă), sărituri cu parașuta. În excursiile lor au avut parte de întâlniri cu maimuțe, elefanți și tigri.

Până şi VIKINGUL de la "Temptation Island" se teme de Insula Iubirii. Robert Popescu recunoaşte: "Nu m-aş... Radu Vâlcan dă din casă, cu câteva ore înainte de PREMIERA SEZONULUI 3 "Insula Iubirii": "Veţi fi martori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x