Antena Căutare

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă absență din mediul online

La 6 luni de când Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu anunțau ca s-au despărțit, bărbatul s-a transformat. Concurentul de la Insula Iubirii, sezonul 7 nu mai arată așa cum și-l aminteau fanii.

imagini cu bogdan cîrlan la insula iubrii sezonul 7 Galerie
Cum arată Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezon 7 acum. Concurentul a trecut printr-o transformare | Antena 1 & Instagram

După o lungă absență din mediul online, Bogdan Cîrlan a fost surprins într-o ipostază inedită de către Ema. Foștii concureți de la Insula Iubirii, sezonul 7 țin și acum legătura și se întâlnesc de fiecare dată când au ocazia. De data aceasta, însă, surpriza a fost apariția fostului logodnic al Claudiei care până acum nu a participat la astfel de întâlniri.

Cum arată Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezon 7 acum. Concurentul a trecut printr-o transformare

Deși la începutul anului, Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a postat un mesaj cu subînțeles prin care părea că i se adresează fostei logodnice, ulterior a dispărut din mediul online.

Acum, la patru luni distanță, bărbatul a bifat o nouă apariție surprinzătoare alături de mai mulți foști concurenți ai reality show-ului de la Antena 1. Acesta a trecut printr-o transformare impresionantă și nu mai arată așa cum și-l amintesc fanii emsiunii, iar Ema a fost cea care l-a dat de gol.

Citește și: Cum a răspuns Claudia Florescu de la Insula Iubirii întrebată dacă a mai vorbit cu Bogdan Cîrlan. Fata a dat cărțile pe față

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 și-a reintrat în formă, dar a apelat și la o schimbare de look. Fostul logodnic al Claudiei se pare că a renunțat la tunsoarea pe care o avea și a ales să își lase părul să crescă.

În imaginile filmate de Ema, aceasta îi prezintă pe toți cei din jur și la final, are un schimb de replici cu Bogdan. „Domnul care este pompat”, se aude spunând ea în momentul în care are obiectivul camerei îndreptat către fostul ei coleg de la Insula Iubrii, sezonul 7.

La doar câteva ore distanță, și Bogdan a postat pe contul lui de Instagram o imagine în care apare la bustul gol. Fanii nu au putut să treacă cu vederea peste faptul că el și-a reintrat în formă, la un an distanță de când se despărțise de fosta logodnică și slăbise considerabil din cauza suferinței.

Cum a filmat-o Ema pe Bianca de la Insula Iubrii, sezon 7. Au dezvăluit sexul „bebelușului”

La petrecerea cu foștii concurenți de la Insula Iubirii, sezonul 7 a fost prezentă și Bianca Giurcă. Tânăra nu putea să lipsească de la întrunire după ce a dezvăluit în nenumărare rânduri că este foarte apropiată de o parte dintre fetele cu care a petrecut timp pe insulă.

Cu toate acestea, un alt detaliu a atras atenția internauților. În videoclipul postat la Instastory, Ema aleargă în jurul ei cu un tun cu pudră roz ca cele folosite pentru petrecerile în care viitorii părinți anunță sexul bebelușului.

„Este fată”, mai scrie pe imaginea în care Bianca Giurcă ține în brațe câinele prieteni sale.

„Vă așteptați la asta?”, i-a intrebat Ema pe internauți.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 7. Bianca Giurcă, adevărul despre viața ei amoroasă. Cum a răspuns întrebată dacă are un nou iubit

În timp ce Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezon 7 nu a anunțat ca așteaptă un bebeluș, cel mai probabil clip-ul este o ironie la adresa celor care o tot întreabă dacă este gravidă. Ulterior, pentru că a fost asaltată cu întrebări, aceasta a revenit pe rețelele sociale și precizat că nu va deveni mamă și totul a fost doar o glumă.

Ema Oprișan, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a apelat la medicul estetician. Ce schimbare și-a dorit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x