Antena Căutare

Ema Oprișan, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a apelat la medicul estetician. Ce schimbare și-a dorit

Ema Oprișan, concurenta de la Insula Iubirii, sezonul 7, a decis să apeleze la o schimbare pe care și-o dorea.

colaj ema oprisan si razvan kovacs Galerie
Frumoasa brunetă, care e mama a doi copii, a ales să își acorde timp de răsfăț și a ales să meargă la medicul estetician pentru că își dorea să își mărească buzele. | A1

Frumoasa brunetă, care e mama a doi copii, a ales să își acorde timp de răsfăț și a ales să meargă la medicul estetician pentru că își dorea să își mărească buzele.

Este clar că voia această schimbare de mai mult timp pentru că mereu folosea pe Insta Story un filtru care îi mărea buzele.

Ema Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7, a apelat la medicul estetician

Fosta concurentă de la Insula Iubirii, sezonul 7, a povestit totul pentru cei 99K de urmăritori ai săi. Ea a postat mai multe Insta Stories unde a zis:

“Am venit să îmi fac buzițele și sper să le am așa cum le am cu filtru după ce termin intervenția și să nu mi se mai vadă cutele astea. Și am emoții de mor. Și crediți-mă că după nu o să mai folosesc filtru pentru buze pentru că nu o să aibă ce să mai îmi fugă pentru că o să am buzițe”.

Citește și: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii au ajuns la urgențe cu fiica lor. Ce se întâmplă cu micuța Luna acum

Chiar dacă este o femeie foarte frumoasă, Ema își dorește să aibă mereu grijă de ea și să își întrețină frumusețea. Tocmai de aceea, a povestit că dorește să își corecteze și câteva riduri de expresie.

Frumoasa brunetă este acum căsătorită cu Răzvan Kovacs alături de care a trăit o dragoste cu năbădăi la Insula Iubirii, sezonul 7. Chiar dacă ei au plecat separat din emisiune, după ce Răzvan a declarat că vrea să se despartă și a început o relație cu ispita Daria, când au ajuns în țară, Ema și Răzvan au decis să se împace după ce și-au dat seama că iubirea dintre ei e încă vie.

Acum cei doi formează o familie fericită alături de cei doi copii, Noah, băiețelul Emei dintr-o altă relație, și fetița cea mica pe nume Luna.

Citește și: Cât de mult a slăbit Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7. Tânăra a născut al doilea copil în urmă cu patru luni

Ema și Răzvan se bucură de o viață de familie minunată și postează adesea video-uri și fotografii cu ei și copiii pe Instagram.

Cât de mare a crescut și cum arată acum fetița Emei și a lui Răzvan de la Insula Iubirii

În luna septembrie a anului trecut, Ema Oprișan a devenit mamă pentru a doua oară. Soția lui Răzvan Kovacs a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a moștenit frumusețea părinților săi.

Tânăra mai are un băiețel dintr-o fosta relație pe care îl crește alături de bărbatul cu care a fost în Thailanda. Micuțul și Răzvan Kovacs au o legătură deosebită. Aceștia se înțeleg foarte bine, iar drept dovadă stau pozele din mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adesea, concurenta sezonului 7 Insula Iubirii publică imagini cu cei doi micuți. Se pare că băiețelul său și-a primit cu brațele deschise surioara.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cât de mult seamănă fiica Emei Oprișan și a lui Răzvan Kovacs cu tatăl ei. Micuța este adorabilă

Fiica lui Răzvan Kovacs și Ema Oprișan a crescut, iar trăsăturile sale au început să se contureze.

Un lucru este cert, Luna a moștenit cele mai multe trăsături de la tatăl ei. Aceasta seamănă foarte bine cu Răzvan Kovacs.

Cât de mult s-a schimbat ispita Cristi de la Insula Iubirii de când nu mai e la tv. Ce mai face bărbatul care a ispitit-... Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă absență din mediul onlin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x