Antena Căutare

Cum arată azi Bogdan de la „Insula iubirii”! Imaginile sunt deja virale

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Insula iubirii”. Bogdan, fostul partener al concurentei Hannelore Ulrich, a trecut printr-o transformare de zile mari și e de nerecunoscut!

Cum arată azi Bogdan de la „Insula iubirii”! Imaginile sunt deja virale Galerie
Bogdan de la emisiunea „Insula iubirii”

În sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, unul dintre cele mai controversate cupluri a fost cel format din Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu.Încă de la început, cei doi au vrut să dea tuturor impresia că sunt făcuți unul pentru celălalt și că formează astfel cuplul perfect.

Cum arată azi Bogdan de la emisiunea Insula iubirii

Totuși, după doar câteva zile petrecute în Thailanda, adevărul a ieșit la iveală și a fost cu totul altul.

citește și: Îți amintești de Hannelore de la „Insula iubirii”? A împlinit 29 de ani și e complet schimbată

Nu a durat mult și Bogdan a început să dezvăluie cum este de fapt relația sa cu blondina și că există neînțelegeri. Între timp, Hannelore a părut că se apropie tot mai mult de ispita Andi, îm compania căruia a început apoi să se afișeze din ce în ce mai mult și în ipostaze tot mai îndrăznețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriza a fost mare atunci când, la ceremonia finală a focului, Hannelore a părut că neagă tot ce s-a întâmplat între ea și ispita Andi și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l recâștiga pe Bogdan înapoi. După emisiunea „Insula iubirii”, cei doi s-au căsătorit, dar căsnicia nu a durat mult și apoi a urmat divorțul.

citește și: Îți amintești de Cati de la „Insula iubirii”? Cum arată azi fosta iubită a lui Răzvan

Timpul a trecut și cei doi foști concurenți de la „Insula iubirii” s-au transformat. Hannelore a renunțat la părul blond și s-a făcut șatenă, în timp ce Bogdan a profitat de perioada izolării la domiciliu pentru a lucra la un abdomen de invidiat.

Acum, acesta a renunțat să-și mai radă părul și nu ezită să arate fanilor ce pachețele are!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x