Antena Căutare

Până şi VIKINGUL de la "Temptation Island" se teme de Insula Iubirii. Robert Popescu recunoaşte: "Nu m-aş duce niciodată în Thailanda pentru a-mi testa relaţia"

Sezonul al treilea din “Insula Iubirii” se anunţă mai incendiar ca niciodată, lucru recunoscut de mai toate ispitele de la “Temptation Island”. Printre ele se numără şi Robert, pentru a doua oară în postura de… tentaţie!

Sezonul al treilea din “Insula Iubirii” se anunţă mai incendiar ca niciodată, lucru recunoscut de mai toate ispitele de la “Temptation Island”. Printre ele se numără şi Robert, pentru a doua oară în postura de… tentaţie!

În cadrul unui interviu LIVE pe pagina de Facebook a Antenei 1, Robert Popescu a vorbit deschis despre întreaga experienţă de la “Insula iubirii”.

“Nu m-aş duce niciodată în Thailanda pentru a-mi testa relaţia. Poate doar dacă aş avea o foarte mare dilemă în ceea ce priveşte persoana respectivă. Ar trebui să nu am încredere în ea. Mi-aş dori să pot şti că nu trebuie să merg mai departe cu faţa pe care o iubesc. După toată experienţa asta, mi-am dat seama cât de răbdător pot fi şi cum mă comport în anumite situaţii limită”, a povestit Robert.

Întrebat dacă decorul exotic din Thailanda influenţează cumva concurenţii, ispita noastră masculină nici nu a stat pe gânduri: “Schimbă total percepţia asupra vieţii. E ceva incredibil. Este foarte rar să vezi asemenea peisaje, spiritual îţi dă o stare de bine, te simţi fericit acolo”.

Dar care să fie, totuşi, adevăratul motiv pentru care oamenii se încumeta să participe la un astfel de show?

“Toţi o fac pentru că vor să fie siguri că persoană cu care vin în Thailanda le va fi alături până la adânci bătrâneţi. Femeile, în general, se gândesc la chestiile astea. Unele chiar din prima săptămână a relaţiei“.

NU RATA LUNI ŞI MARŢI, DE LA 20:30, SEZONUL AL TREILEA "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DOAR LA ANTENA 1!​

ANDI, noua ispită masculină de la "Insula Iubirii", îşi deshide sufletul: "Am o familie foarte unită şi a... Începând de luni și marți, 8 și 9 mai, de la ora 20:30, la Antena 1. "Temptation Island – Insula iubirii" revi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x