Antena Căutare

Și nu ne duce pe noi în ispită, dar degeaba! Cătălina, una dintre cele mai sexy frumuseți de la ”Insula Iubirii”, „golașă” și senzuală pe plajă

Cătălina, una dintre ispitele care s-au reîntors pe insulă în cel de-al treilea sezon al emisiunii în care mai multe cupluri și-au testat iubirea, a lăsat candoarea deoparte și a pozat sexy la malul mării.

Cătălina, una dintre ispitele care s-au reîntors pe insulă în cel de-al treilea sezon al emisiunii în care mai multe cupluri și-au testat iubirea, a lăsat candoarea deoparte și a pozat sexy la malul mării.

Ședința a fost una cu adevărat incendiară, Cătălina etalându-și formele fără cusur, într-un costum de baie minuscul. Blondina ar putea fi confundată oricând cu un fotomodel.

„Cătălina, te iubim! Noi acum înnebunim!”, i-au transmis câțiva fani înfocați.

"Îmi este foarte uşor să mă prefac. Nu sunt prefăcută. Pentru mine a fost un rol. Când ai un personaj trebuie să îl interpretezi până la capăt", a mărturisit blondina despre experiența din Thailanda.

Vă reamintim că Ispita Cătălina s-a întâlnit în Thailanda cu Alice, fosta concurentă care a fost trădată în dragoste cu ajutorull ispitei.

ȘOC, ȘOC, ȘOC! Alexandra s-a lăsat cucerită de ispita Raul! Imaginea care a oferit răspunsul la întrebarea: ”Sunteți împ... După ce a plecat de la „Insula iubirii”, Bianca a dat cărțile pe față și a spus adevărul! „N-am să permit nimănui”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x