Antena Căutare

Tomiţă de la "Insula iubirii" implicat într-un accident auto! Care este starea lui în acest moment

Tomiţă de la "Insula iubirii" a fost implicat într-un accident. Tânărul care a jucat rolul ispitei în emisiunea Insula Iubirii şi a încins fimaginaţia tuturor fanelor din întreaga ţară cu scenele fierbinţi, atunci când a făcut sex cu Deea şi Elena, a făcut anunţul pe reţeaua de socializare

Tomiţă de la "Insula iubirii" a fost implicat într-un accident. Tânărul care a jucat rolul ispitei în emisiunea Insula Iubirii şi a încins fimaginaţia tuturor fanelor din întreaga ţară cu scenele fierbinţi, atunci când a făcut amor cu Deea şi Elena, a făcut anunţul pe reţeaua de socializare.

Din fericire, Tomy a scăpat cu bine din accident. "O mică daună totală... care aveţi nevoie de piese?", a scris fosta ispită pe contul lui Facebook, asigurându-şi admiratoarele că este în regulă.

Dacă Deea a înţeles că a fost doar o pasiune efemeră pentru Tomiţă, Elena a crezut că între ei se înfiripă o poveste de dragoste.

Iubita unei ispite de la „Insula iubirii” a dezvăluit cum e viața lor de cuplu: „Îți faci simțită prezența cu un țipăt s... FOTO HOT! Deea de la "Insula Iubirii" urcă gradele în termometru! A renunţat la haine şi a arătat tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x