Antena Căutare

Arkadio Jose și Solange Kardinaly fac sâmbătă un număr senzațional de magie pe scena iUmor. Cheloo: „A fost extraordinar de bun!’’

Cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai neaşteptate numere de umor.

colaj foto cu Arkadio Jose și Solange Kardinaly si poza cu juratii emisiunii iumor de la antena 1 Galerie
Jurații emisiunii iUmor au fost impresionați de numărul făcut de Arkadio Jose și Solange Kardinaly | Antena 1

Printre ei se numără și Arkadio Jose și Solange Kardinaly, care au venit pe scena iUmor, pentru a doua oară, cu un număr senzațional de magie, care i-a fascinat pe cei patru jurați.

Arkadio Jose și Solange Kardinaly fac sâmbătă un număr senzațional de magie pe scena iUmor, sezonul 15

Arkadio și logodnica sa, renumită pentru cum reușește să schimbe zeci de rochii în doar câteva secunde, în momentele sale artistice, au captat atenția juraților încă din primele minute, cu numărul lor de magie, care l-a făcut pe Cheloo să declare că ,,în continuare, detest magia, dar acest număr a fost extraordinar de bun’’.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Dumitru Leontiev, momentul care i-a dat cu virgulă lui Cătălin Bordea: „Să mă bată mama!”

Arkadio Jose și Solange Kardinaly au primit aplauze din partea întregii săli, iar look-ul său masculin și frumusețea ei au fost remarcate de cei patru jurați, fără ezitare: „Ești incredibil de frumoasă’’, i-a mărturisit Delia roșcatei desprinsă, parcă, din poveștile cu Ariel.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Vlad Olteanu, aspru jurizat de Cosmin Natanticu. Au avut loc scene rar întâlnite la iUmor!

Despre ce număr este vorba, ce reacții au mai avut cei patru jurați și ce voturi au obţinut cei doi concurenți, telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta, la Antena 1, începând cu ora 20:00 și pe AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Adrian Păunescu, moment fabulos interpretat de actorul Radu Pietreanu, pe scena iRoast: „Vino, Gică, să fii, încă o dată... Ladislau Bölöni face azi roast de zile mari pe scena iRoast: „Eu antrenez pe FC Metz”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x