Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Vlad Olteanu, aspru jurizat de Cosmin Natanticu. Au avut loc scene rar întâlnite la iUmor!

Vlad Olteanu a revenit pe scena iUmor cu un număr de stand-up care nu a prea intrat în grațiile lui Cosmin Natanticu. Iar jurizarea s-a transformat într-un moment unic pe scena de comedie, acolo declanșându-se adevărata nebunie. La puțini concurenți se întâmplă asta!

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Vlad Olteanu, aspru jurizat de Cosmin Natanticu. Au avut loc scene rar întâlnite la iUmor! Galerie
iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Vlad Olteanu, aspru jurizat de Cosmin Natanticu. Au avut loc scene rar întâlnite la iUmor! | Antena 1

Vlad Olteanu lucrează în corporație, dar cochetează și cu stand-up-ul. Așa că ce ocazie mai bună decât să revină pe scena iUmor cu un nou material. Dar replicile sale nu au reușit să stârnească doar hohote în public, ci și un dialog spumos între jurați. Iată ce s-a întâmplat când concurentul a fost pus să își comenteze propria jurizare!

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Ispita Livia Marinescu, joker în cel mai nou sezon. Bordea a spart baloane de pe trupul ei

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Vlad Olteanu a reușit să stârnească un moment unic la jurizare

Vlad Olteanu și-a început materialul de stand-up cu o ironie la adresa vârstei sale și a fricii că îmbătrânește: „Am venit să vă zic că anul acesta am făcut 34 de ani și mi-e frică să nu îmbătrânesc... Deja mi se pare că am început cu gesturi de bătrâni. Zilele trecute m-am certat cu unul în trafic și în loc să ne batem i-am făcut semn cu degetul arătător. Și-a dat omul geamul jos și mi-a zis: <<Îmi pare rău, dar mă grăbeam la spital, aveam pe unul care nu se simțea foarte bine și n-ar trebui să te superi, că așa se circulă cu ambulanța.>>”

Pe urmă, concurentul a continuat cu un număr de roast la adresa diferențelor dintre generații: „Mi-e frică că îmbătrânesc și de asta ascult în mașină muzică trap. Nu-mi place, dar o consum forțat ca să mă mențină tânăr. O bag forțat ca pe alte lucruri care mă mențin tânăr: brocoli, uleiul de pește, de multe ori vomit. Deschid portiera, ies la aer, intru iar și dau play. (...) Dar eu vreau să înțeleg generația asta nouă. Mi se par niște băieți super de treabă. Și la mine la bloc stă un trapper de ăsta mic și într-o seară mă grăbeam să duc gunoiul, ca să prind Teleenciclopedia și, fără să vreau, am dat peste el, după l-am ajutat să se ridice, iar el mi-a zis: <<Vezi poate o să-ți *** femeia!>>. Și eu m-am gândit că ce băiat de treabă, că și așa nu prea am timp, sunt mereu plecat și i-am zis: <<Dacă e, îmi duci și gunoiul?>>”

Apoi, Vlad Olteanu a vorbit despre experiența sa ca locatar într-un cartier rezidențial: „E bine, atât doar că pereții sunt cam subțiri. Se cam aude la vecini, dar sunt și avantaje. De exemplu, noi dimineața nu mai punem telefonul să sune fiecare. E de ajuns doar unul dintre noi să-l lase pe vibrații și ne trezim toți.”

Jurații au apreciat relaxarea de care Vlad Olteanu a dat dovadă de această dată, iar Cătălin Bordea a ținut să precizeze că își aduce aminte de el din sezonul trecut. Juratul i-a spus, fără filtru, ce crede despre prestația lui din această ediție: „Ai fost mai relaxat decât prima oară. Și aș vrea ca prin tine să dăm un exemplu că, deși știe că este un platou de televiziune, a venit aici relaxat”.

Dar intervenția lui Cosmin Natanticu în dialog a stârnit o scenă rar întâlnită la iUmor: „Dar a mai fost la iUmor! E diferit să fii aici, că de asta m-am și luat cu Bordea. Toată lumea spune că iUmor este o scenă foarte grea. Dar e televiziune, e atât de diferit!”.

„Nu cred că este greu pe scena aia. Până la urmă știi unde vii. Nu te-ai uitat la televizor? Nu știai că Cheloo e în juriu? Nu știai că Delia e în juriu? Nu știai că se vede masa aia? Vino și dă tot!”, a continuat Cătălin Bordea la testimoniale.

Cosmin Natanticu a trecut la jurizare și i-a sugerat lui Vlad Olteanu că glumele au fost cam „light”, ceea ce a iscat alte discuții la masa juriului: „Ce părere ai despre ce spune el acum?”, a fost întrebarea pe care Delia i-a adresat-o concurentului, iar el a răspuns: „Glumele au fost <<light>>, noi suntem în audiții... Un <<punch>> puternic nu e neapărat în stilul meu.”

În timp ce pe Cosmin Natanticu nu l-a mulțumit răspunsul, Delia și Cătălin Bordea au ales să vadă potențialul în Vlad Olteanu și să îi ia apărarea: „Mie-mi place stilul acesta.”, a spus jurata, iar Bordea a confirmat: „Stați să vedeți când o să-și dea drumul la animal!”. De încurajare sau nu, cert este că Vlad Olteanu a reușit să primească trei like-uri din partea Deliei, lui Cătălin Bordea și a lui Cosmin Natanticu și un dislike din partea lui Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Hannah Becker, ținta unei gafe de proporții: „Fața ta arată mai tânără decât corpul”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Johnny și Bolo i-au lăsat fără cuvinte pe jurați: „Te bucuri din tot sufletul că sun... iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Loreta Nicolai, „picătura chinezească” de pe scena iUmor. S-a lăsat cu nervi la masa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x