Antena Căutare

Cheloo, complimentat de fani: „ Ești un om deștept, un veteran al muzicii hip - hop, unul dintre cei mai buni artiști adevărați cu un mesaj puternic pentru societate!”

Cine crede că doar Delia și Bendeac au parte de aprecieri și declarații de apreciere sau de dragoste din partea fanilor se înșeală.

Cine crede că doar Delia și Bendeac au parte de aprecieri și declarații de apreciere sau de dragoste din partea fanilor se înșeală.

Și cel de-al treilea jurat al emisiunii „iUmor” are succes la public și mulți dintre cei care îl apreciază nu ezită să-i transmită mesaje prin intermediul rețelelor de socializare!

Cheloo, complimentat de fani: „ Ești un om deștept, un veteran al muzicii hip - hop, unul dintre cei mai buni artiști adevărați cu un mesaj puternic pentru societate!”

”Ești un om deștept, un veteran al muzicii hip - hop, unul dintre cei mai buni artiști adevărați cu un mesaj puternic pentru societate si tineri!”, „E mai uşor să fii rău, când vrei să fii bun şi n-ai cu cine!”, „Ești cel mai bun Cheloo, nimeni nu va putea să-i ia locul, sau să fie mai bun decât el, caracterul, talentul și sinceritatea care o zice pe față...”, „Asta este fața unui om ce luptă cu un sistem, a distrus playback-ul, astfel încât acum la concerte știm că este omul ce a arătat generațiilor exprimarea liberă!”, sunt numai câteva dintre comeentariile fanilor.

Pe artist îl puteți vedea în fiecare duminică, de la ora 20.00, numai la Antena 1, la „iUmor”, acolo unde ocupă scaunul de jurat, alături de Delia și de Bendeac!

”iUmor”, din nou lider de audiență!

Cea de-a doua ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara între orele 19.58 și 22.30, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Astfel, pentru a doua săptămână consecutiv, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 10.7 puncte de rating și 21.8 % cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 10.1 puncte de rating şi 20.7 % cotă de piaţă.

În minutul de aur, 20.29, peste două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Publicul a votat și a decis! Cătă Dum este cel de-al doilea câștigător din cel de-al cincilea sezon ”iUmor”! A ajuns în... Jurații ”iUmor” nu s-au ferit să recunoască: Delia și Mihai Bendeac, despre cum își alintă mamele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x