Antena Căutare

Darisian Ștefan Luncanu, de-a v-ați ascunselea pe scena iUmor, într-un număr surprinzător de magie

Darisian Ștefan Luncanu revine, în calitate de invitat special, pe scena iUmor, în cel de-al optulea episod din noul sezon și promite un număr de magie spectaculos. Cel mai nou episod va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

Colaj cu Darisian Ștefan Luncanu la iUmor Galerie
Darisian Ștefan Luncanu revine, în calitate de invitat special, pe scena iUmor, în cel de-al optulea episod din noul sezon și promite un număr de magie spectaculos | Antena 1

În vârstă de 21 de ani, Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe cei din sală atât cu numărul său de magie, inspirat din jocurile copilăriei, cât și cu energia sa debordantă și cu carisma sa.

Citește și: Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Acesta și-a început momentul de la iUmor cu o invitație la ,,de-a v-ați ascunselea”, implicându-l și pe Cătălin Bordea în jocul său, care, pe toată durata numărului, a avut capul acoperit.

Darisian Ștefan Luncanu, moment de senzație pe scena iUmor

Despre ce număr este vorba și cum a reușit invitatul să-i uimească pe cei prezenți cu numărul său de magie, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Citește și: Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, l... iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Emilia Wu, chinezoaica care a făcut roast României. Gluma care l-a dat pe spate pe N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x