Antena Căutare

Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Cel de-al șaptelea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta trecută, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

colaj foto cu florin gheorghe si juratii emisiunii iumor sezonul 15 Galerie
Concurentul a făcut senzație cu numărul său în diția 6 a emisiunii iUmor sezonul 15 | Antena 1

Aceştia au decis să îi trimită la votul publicului pe Ichikawa Koikuchi, Alexandra și Ian, Fakir Testa, Florin Gheorghe, Flow Universal și Iulia Clisu. Florin Gheorghe i-a cucerit pe jurați cu glumele sale date pe bandă rulantă și s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor.

Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor

Momentul realizat de Florin Gheorghea fost atent analizat de către jurați: „Ai evoluat extrordinar de mult. Și la dicție, și la subiecte, și la tot. Ai ceva al tău!”, i-a spus Cătălin Bordea concurentului care a stârnit hohote de râs cu poveștile despre abilitățile culinare ale soției sale: „Nevastă-mea este așa praf la mâncare, că, de câte ori intră în bucătărie, se aude: <<Bună seara, dragii mei! Bine ați venit în bucătăria Jamilei!>>, în timp ce Cosmin Natanticu și Delia au crezut că a venit în calitate de invitat special, cam atât de bun a fost: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”.

Citește și: iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

De la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante momente de umor, noul sezon promite să țină telespectatorii cu ochii pe Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Citește și: iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor, în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să v... Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x