Antena Căutare

Delia, o gurmandă și jumătate! Deși are măsuri perfecte, nu poate rezista nici la filmări fără fructe, dulciuri, pufuleți sau sărățele. Bendeac: „ ”Lui Matache dacă îi arăți un tacâm, salivează!”

Printre pasiunile Deliei, jurata „iUmor” ,se numără muzica, teatrul...și mâncarea. Chiar dacă are măsuri demne de un fotomodel, artista nu renunță la plăcerile ei culinare nici măcar în timpul filmărilor. De altfel, nu o dată am văzut-o în culise în timp ce degustă din diferite delicatese. 

Printre pasiunile Deliei, jurata „iUmor” ,se numără muzica, teatrul...și mâncarea. Chiar dacă are măsuri demne de un fotomodel, artista nu renunță la plăcerile ei culinare nici măcar în timpul filmărilor. De altfel, nu o dată am văzut-o în culise în timp ce degustă din diferite delicatese.

Delia, o gurmandă și jumătate! Deși are măsuri perfecte, nu poate rezista nici la filmări fără fructe, dulciuri, pufuleți sau sărățele. Bendeac: „  ”Lui Matache dacă îi arăți un tacâm, salivează!”

Intrigat de apetitul colegei sale de la pupitrul de jurat ”iUmor”, Mihai Bendeac a făcut un exercițiu de imaginație amuzant. Colegii din emisiune, Mihai Bendeac și Cheloo, știu deja că Deliei îi place să se bucure de gustări în timpul filmărilor și de obicei jurata ”iUmor” împarte cu ei fructe, dulciuri, pufuleți sau sărățele. Amuzat, Mihai Bendeac și-a imaginat ce s-ar întâmpla dacă artista și-ar pierde brusc apetitul. ”Lui Matache dacă îi arăți un tacâm, salivează. Cred că e coșmarul vieții ei – să nu aibă poftă de mâncare”, a spus amuzat Mihai Bendeac în ultimei ediții „iUmor”, care încerca să se gândească le modul în care ar reacționa aceasta. ”Când am mâncat ultima dată? Dar nu mi-e foame, mi-e rău...”, și-a imaginat-o acesta pe Delia spunând.

Dincolo de ironii, Bendeac și Delia sunt cei mai buni prieteni și împart multe momente frumoase și meniuri delicioase.

Un dans la bară şi o nebunie pură i-au adus succesul! Mirela Buhuş, cea de-a cincea finalistă a show-ului iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x