Antena Căutare

Fachirul Testa, show care le-a tăiat respiraţia juraţilor pe scena iUmor. Ce dezvăluire neașteptată a făcut concurentul

Cel de-al șaptelea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

colaj foto cu fachirul testa si poza cu juratii emisiunii iumor sezonul 5 Galerie
Concurentul face show de senzație la iUmor, în ediția din 25 noiembrie 2023, la Antena 1 | Antena 1

Printre ei se numără și fachirul Testa, care a venit pe scena iUmor cu un număr care le-a tăiat respiraţia tuturor celor prezenţi pe platoul de filmare.

Fachirul Testa face show de senzație pe scena emisiunii iUmor, în ediția de sâmbătă, 25 noiembrie 2023, la Antena 1

Fachirul Testa, originar din Madrid, Spania, avea 8 ani când tatăl său i-a dăruit un exemplar din Cartea Recordurilor, iar acela a fost momentul când artistul a descoperit că există mulți oameni care fac lucruri incredibile și și-a dat seama că vrea să facă partea din acea lume: ,,Sunt fachir de mai bine de 20 de ani și, de-a lungul timpului, am avut multe accidentări; mi-am rupt ambele mâini, mi-am fracturat coastele și am avut plămânii perforați!”, a povestit concurentul. Fachirul Testa i-a cucerit, rând pe rând, pe Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo, încă din primele momente de când a intrat pe scenă, cu momente absolut spectaculoase.

Despre ce număr este vorba, ce reacții au mai avut cei patru jurați și ce voturi a obţinut concurentul, telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta, la Antena 1, începând cu ora 20:00 și pe AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Radu Pietreanu, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1... iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Florin Gheorghe, numărul demn de finală. I-a cucerit pe jurați cu glume date pe ban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x