Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Valentin Andrieș, momentul de stand-up cu care nu a reușit să-i convingă pe jurați. Ce glume a făcut

Valentin Andrieș a venit pe scena iUmor, în finală, cu un număr de stand-up comedy, care nu a fost întocmai pe gustul juraților emisiunii.

Finala iUmor 2021. Valentin Andrieș, momentul de stand-up cu care nu a reușit să-i convingă pe jurați. Ce glume a făcut Galerie
Finala iUmor 2021. Valentin Andrieș, momentul de stand-up cu care nu a reușit să-i convingă pe jurați. Ce glume a făcut | Antena 1

Valentin Andrieș a revenit pe scena iUmor, în etapa de finală, cu un număr de stand-up comedy, bazat pe glume cu privire la handicapul său de vedere, însă nu a convins nici publicul și nici pe jurați. Mihai Bendeac îi făcuse o promisiune și o să se țină de ea. I-a promis în audiții că-i va oferi un rol într-o piesă de teatru.

Valentin Andrieș, momentul de stand-up comedy din Finala sezonului, cu care nu i-a convins pe jurați

Valentin Andrieș nu a reușit să primească decât un vot de DA de la Delia, care s-a bucurat de numărul său de stand-up comedy.

„Bine v-am găsit. Nu-mi vine să cred că sunt în finală. Ori avem eu așteptări prea mari, eu nu simțeam că meritam să merg mai departe. Eu tot aud de la Bendeac că o să am un rol”, spune Valentin Andrieș înainte de a-și începe numărul.

„Aș vrea să zic din tot sufletul că mă bucur să vă revăd, dar ar însemna să vă mint. Sunt emoționat că e pentru prima oară în sală mama mea. Alături de mama mea mai este și iubita mea, Andreea. După cum știți sunt băiatul care nu vedeprea bine. E retinopatie pigmentară. M-am hotărât să mă fac și muritor de foame. Am jucat într-o reclamă. Îmi place că românii sunt un neam foarte superstițios. Când eram mai mic auzisem că atunci când te masturbezi prea mult îți crește păr în palmă. Locuiesc în București, este orașul meu preferat. Nu știi la ce să te aștepți când ești nevăzător. Inamicii noștri sunt persoanele în scaune cu rotile și femeile cu copii. Fetelor, dacă decideți să ieșiți cu un nevăzător. El nu se va îndrăgosti decât de personalitatea dumneavoastră”, au fost câteva dintre glumele făcute de el.

Citește și: Valentin Andrieș este cel de-al treilea finalist al acestui sezon iUmor, la Antena 1

Jurizare Valentin Andrieș în finala iUmor 2021, 26 decembrie

„Valentin, eu ți-am făcut o promisiune, în urma unor lucruri, nu numai că-mi mențin promisiuni, mă simt acoperit să fac asta. Se vede o sclipire absolut minunată. Asta e partea pozitivă, iar partea negativă e că nu ai niciun control, măsură. Ceea ce faci, textul e pueril și foarte naiv. Pentru seara asta, votul meu e negativ. În mod evident, locul tău e pe o scenă de teatru, anul 2022 vei fi pe o scenă.”, spune Mihai Bendeac.

„E cu drag ce spune. E evident că ești talentat”, spune Delia.

„Ai fost cel mai energic om din sală. Trebuia să fii un moment de stand-up. Uneori a sunat a predică, nu am știut dacă să simțim”, spune Cheloo.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de viață

Din păcate, Valentin Andrieș nu poate intra la votul publicului.

Cum se alege câștigătorul iUmor 2021

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții, precum și câștigătorul semifinalei.

Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 3 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător. Numărul voturilor exprimate de public va fi prezentat de către Producători conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Dintre toți concurenții care obțin 3 LIKE-uri, prin SMS la 1313 se va decide marele câștigător.

Finala iUmor 2021. Teodor Stroe, momentul de magie cu care i-a surprins pe jurați. Cum s-a descurcat concurentul... Finala iUmor 2021. Stevo Joslin, momentul de umor de la distanță. Cum s-a descurcat concurentul american...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x