iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de viață

Pe scena sezonului 11 de iUmor și-a făcut apariția Valentin Andrieș, un tânăr care i-a impresionat profund pe jurați și pe prezentatori, cu autoironia, puterea și povestea de viață.

Velrntin Andrieș a venit la iUmor, alături de câinele său însoțitor

Antena 1

Valentin Andreiș este actor, este nevăzător și a venit pe scena iUmor însoțit de câinele său, care are grijă de el. Tânărul i-a umit pe jurați cu glumele sale, dar și prin prisma relației înduioșătoare pe car eo are cu patrupedul însoțitor.

Valentin Andrieș a făcut glume despre nevăzători și despre vorbele pe care ei nu le pot spune.

Ce glume a făcut Valentin Andrieș pe scena iUmor

„Nu judecăm niciodată de la prima vedere. Nici nu reușim să ne îndrăgostim de la prima vedere, nici de la a doua, nici de la a treia”, a spus Valentin Andrieș

Totodată, Valentin Andrieș a vorbit despre experiențele sale ca nevăzător, într-o manieră plină de umor

„Mă simt foarte norocos. Sunt întruchiparea vorbei: ai noroc chior, pentru că am trecut peste atât de multe accidente. Noi, nevăzătorii nu putem să folosim anumite Vorbe. Când plec de aici nu pot spune „La revedere”, sau „Ne vedem data viitoare”, însă noi am inventat vorba „Am văzut cu mâna mea”.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Cristian Popa a venit pe scena comediei cu un număr care să-l enerve pe Cheloo: "Am venit chitit!"

Cum au reacționat jurații la momentul lui Valentin Andrieș, de la iUmor

Valentin Andrieș a primit 3 like-uri din partea juraților.

În spatele umorului și al autoironiei, Valentin, ascunde totuși povești triste. Tânărul a mărturisit că este respins în cariera de actor din cauza deficienței sale, iar Mihai Bendeac i-a promis un rol, în viitorul apropiat. Este a doua oară în sezonul 11 când un concurent vine însoțit de un câine pe scenă, iar Mihai Bendeac, un iubitor de câini, nu a putut să nu fie impresionat de relația dintre Valentin și patruped.

Ctește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Solange Kardinaly se schimbă de haine în mai puțin de trei secunde. Număr atipic de magie

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Dan Badea a fost foarte emoționat, după momentul lui Valentin Andrieș și a izbucnit în lacrimi: „Îmi redă încrederea în umanitate”, a spus Dan Badea.

Și Cheloo l-a apreciat pe tânărul Valentin.

„Nu există alte rețete pentru oamenii cu probleme care vin la iUmor la capitolul autoironie”, a spus Cheloo despre momentul lui Valentin Andrieș.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe Antena PLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri