Antena Căutare

iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de viață

Pe scena sezonului 11 de iUmor și-a făcut apariția Valentin Andrieș, un tânăr care i-a impresionat profund pe jurați și pe prezentatori, cu autoironia, puterea și povestea de viață.

valentin-andries-caine Galerie
Velrntin Andrieș a venit la iUmor, alături de câinele său însoțitor | Antena 1

Valentin Andreiș este actor, este nevăzător și a venit pe scena iUmor însoțit de câinele său, care are grijă de el. Tânărul i-a umit pe jurați cu glumele sale, dar și prin prisma relației înduioșătoare pe car eo are cu patrupedul însoțitor.

Valentin Andrieș a făcut glume despre nevăzători și despre vorbele pe care ei nu le pot spune.

Ce glume a făcut Valentin Andrieș pe scena iUmor

„Nu judecăm niciodată de la prima vedere. Nici nu reușim să ne îndrăgostim de la prima vedere, nici de la a doua, nici de la a treia”, a spus Valentin Andrieș

Totodată, Valentin Andrieș a vorbit despre experiențele sale ca nevăzător, într-o manieră plină de umor

„Mă simt foarte norocos. Sunt întruchiparea vorbei: ai noroc chior, pentru că am trecut peste atât de multe accidente. Noi, nevăzătorii nu putem să folosim anumite Vorbe. Când plec de aici nu pot spune „La revedere”, sau „Ne vedem data viitoare”, însă noi am inventat vorba „Am văzut cu mâna mea”.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Cristian Popa a venit pe scena comediei cu un număr care să-l enerve pe Cheloo: "Am venit chitit!"

Cum au reacționat jurații la momentul lui Valentin Andrieș, de la iUmor

Valentin Andrieș a primit 3 like-uri din partea juraților.

În spatele umorului și al autoironiei, Valentin, ascunde totuși povești triste. Tânărul a mărturisit că este respins în cariera de actor din cauza deficienței sale, iar Mihai Bendeac i-a promis un rol, în viitorul apropiat. Este a doua oară în sezonul 11 când un concurent vine însoțit de un câine pe scenă, iar Mihai Bendeac, un iubitor de câini, nu a putut să nu fie impresionat de relația dintre Valentin și patruped.

Ctește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Solange Kardinaly se schimbă de haine în mai puțin de trei secunde. Număr atipic de magie

Dan Badea a fost foarte emoționat, după momentul lui Valentin Andrieș și a izbucnit în lacrimi: „Îmi redă încrederea în umanitate”, a spus Dan Badea.

Și Cheloo l-a apreciat pe tânărul Valentin.

„Nu există alte rețete pentru oamenii cu probleme care vin la iUmor la capitolul autoironie”, a spus Cheloo despre momentul lui Valentin Andrieș.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe Antena PLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 9 octombrie 2021. Moș Crăciun vrea în Maldive la iarnă, așa că a venit mai devrme la jurați. Ce cadouri le-a adus... iUmor, 9 octombrie 2021. Vlăduța Lupău i-a colindat pe jurați, de Crăciunul sărbătorit mai devreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! Duminica, 25.02.2024, 23:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

Alex Furman este pentru a treia oară pe scena iUmor. Deși nu este mândru de ultima apariție pe scena emisiunii, Alex a învățat din greșelile trecutului, iar acum vine cu forțe proaspete.

Duminica, 25.02.2024, 23:39
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Mauricio Lombardi vine din Peru pe scena iUmor: „Ești cel mai talentat purtător de mustață”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Mauricio Lombardi vine din Peru pe scena iUmor: „Ești cel mai talentat purtător de mustață”

Mauricio Lombardi are experiență când vine vorba de scenă. Nu se rușinează de eșecurile sau momentele jeante, ci le păstrează ca amintire din care să învețe.

Duminica, 25.02.2024, 23:15
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Andreea Vînătoru hipnotizează juriul cu flexibilitatea sa. „Cine a fost atent la poezie?”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Andreea Vînătoru hipnotizează juriul cu flexibilitatea sa. „Cine a fost atent la poezie?”

Andreea Vînătoru are 24 de ani, este influenceriță și îl consideră pe Cuza simpatic. Timp de 14 ani a făcut balet de performanță.

Duminica, 25.02.2024, 22:45
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Romulus Stoicescu este paradoxul acestei seri. Cheloo: „Politician!”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Romulus Stoicescu este paradoxul acestei seri. Cheloo: „Politician!”

Romulus Stoicescu are 19 ani și este student la Drept. Tocmai de aceea este foarte atent ca totul să decurgă perfect în cadrul campaniei electorale de la iUmor - Alege comedia, sezonul 16.

Duminica, 25.02.2024, 22:38
Ultimele știri
x