Antena Căutare

George Tănase aka Bănel Nicoliță a venit să ia la roast lumea fotbalului românesc, pe scena iRoast

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, marți, 21 noiembrie, de la 20:30, la Antena 1. Confruntarea România - Elveția, difuzată marțea aceasta, de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic, dedicată momentelor şi oamenilor care au scris istoria fotbalului.

Colaj cu Geroge Tănase pe scena iRoast Galerie
Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, marți, 21 noiembrie, de la 20:30, la Antena 1 | Antena 1

Rând pe rând, Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru se vor prezenta în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.

George Tănase, moment savuros pe scena iRoast

Unul dintre numele sonore care a urcat pe scena iRoast înainte de meciul România – Elveția este nimeni altul decât Bănel Nicoliță, impersonat de George Tănase, care, când l-a văzut pe Florin Gardoș în platou, nu a ratat ocazia de a-l lua la roast pe fotbalistul român: ,,Văd că apari des aici, apari mai des decât ai apărut la Southampton în patru ani, nu știu ce-i cu tine. Îți cam place așa pe caterincă!”.

„Nimic nu se compară cu gafele de pe teren, mai ales cu alea de la conferința de presă; alea sunt bombă; sunt mai rele decât declarațiile pe care le dădeam eu. Singura diferență e că, la o conferință, poți, cel mult, să o dai în bară; pe teren… poți să o dai direct în propria poartă!”, a declarat Bănel Nicoliță, spre amuzamentul tuturor.

Citește și: Ediţie specială iRoast, 12 octombrie 2023. Radu Pietreanu, Angel Popescu și Ionuț Rusu, show total înainte de Belarus - România

Momentele pregătite de Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru vor putea fi urmărite marțea aceasta, de la 20.30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei România - Elveția, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21.45.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x