Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Nea Marin, roast-ul blând despre Carmen Tănase. "Nu știu de ce nu au venit răutățile"

În ediția 7 de iUmor, cel de-al patrulea jurat, Carmen Tănase, e pregătită să fie luată la roast de prietenii săi. Nea Marin a urcat încrezător pe scenă.

nea marin la iumor sezonul 12 Galerie
În ediția 7 de iUmor, cel de-al patrulea jurat, Carmen Tănase, e pregătită să fie luată la roast de prietenii săi. Nea Marin a urcat încrezător pe scenă. | Antena 1

Nea Marin a venit la iUmor pentru a face un roast pe seama actriței Carmen Tănase. El a mărturisit că e fan iUmor și a vrut să vină special pentru Carmen.

Celebrul coregraf a spus că o iubește pe actriță și știe că e mare iubitoare de animale. Nea Marin a decis să nu înceapă roast-ul în modul clasic, făcând mai întâi glume despre Mihai și apoi despre Cheloo și Delia.

Fără text scris, Nea Marin a povestit că s-a întâlnit în parc cu Mihai Bendeac și nu l-a recunoscut. Apoi a povestit că pe Cheloo l-a rugat să vină la emisiunea lui, Poftiți pe la noi, dar Cheloo a refuzat pentru că a spus că el ar înjura acolo toată ziua și nu s-ar mai da nimic pe TV.

Nea Marin a venit la iUmor cu povești despre Carmen Tănase

Coregraful și-a amintit apoi că a învățat-o pe Delia să danseze cu câțiva ani în urmă și cât timp ei aveau repetiții, Delia și-a lăsat cățelușul într-o cabină, iar când s-au întors să îl ia, patrupedul distrusese tot.

Citește și: Emanuel Doduț merge în finala sezonului 12 iUmor

Cheloo a completat, spunând că el ar distruge o cameră în 3 minute, nu îi trebuie 5 ore, cât i-a luat câinelui.

“Păi da, dar tu nu ești cățelul Deliei”, a zis nea Marin, stârning hohote de râs.

“E un om la care țin foarte mult. Dacă îi știi viața, poate fi pusă ca exemplu pentru o grămadă de tineri care vin de la țară și care vor să reușească”, a spus Carmen Tănase.

“Eu am venit aici pentru sora mea (…) Facem 30 de ani de când ne-am cunoscut”, a zis Nea Marin despre Carmen Tănase.

Nea Marin a povestit că a cunoscut-o pe Carmen prin intermediul fostului soț al actriței, care e cel mai bun prieten al lui.

“Când am ajuns pentru prima dată la ei în curte, a trebuit să stăm cred că un sfert de oră la poartă ca doamnă să pună în casă toți câinii pe care îi avea atunci. (…) Așa am cunoscut-o eu pe Carmen”, spune nea Marin.

Citește și: iUmor sezonul 12,20 martie 2022.Alex Yogi, yogin-ul care le-a predat o lecție juraților iUmor.“Dacă aveți o pastilă pentru cap...”

“Dar ceva rău puteți spune despre ea?”, a întrebat Cheloo.

Nea Marin a povestit un episod despre Carmen care a fost la emisiunea lui, la Poftiți, și a pus-o să grebleze plaja de la 2 Mai.

“Și de atunci nu a mai durut-o spatele”, a mai spus nea Marin.

“În casă la Carmen au trăit iguana, pisici, câine, broaște țestoase, cioară, arici”, a povestit nea Marin și Carmen a completat.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Maia Morgenstern, roast-ul emoționant care a adus lacrimi în ochii lui Carmen Tănase.... iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Rodica Mandache, roast-ul lipsit de hate despre Carmen Tănase. "Sunt aici pe post...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x