Antena Căutare

Emanuel Doduț merge în finala sezonului 12 iUmor

Emanuel Doduț este cel de-al șaselea finalist al celui mai nou sezon iUmor. Roast-ul său în versuri a împărțit juriul în două, însă publicul a decis că merită un loc în finala sezonului 12.

Emanuel Doduț, la iUmor Galerie
Emanuel Doduț merge în finala sezonului 12 iUmor | Antena 1

Căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului 12 iUmor a continuat duminică seară, la Antena 1. Micutzu s-a alăturat Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac în jurizarea celei de-a șasea ediții iUmor. Invitații speciali ai serii, Cristi Popesco, Tora Vasilescu și Radu Valahu au stârnit râsetele celor patru jurați, în timp ce Radu Pietreanu și Doina Teodoru, Renata din Băieți de oraș, l-au roast-uit pe Micutzu, juratul special al ediției. Duminică seară, telespectatorii au putut urmări diverse feluri de umor, de la numere inedite de circ și stand-up, până la roast și yoga tematic.

Emanuel Doduţ a venit pe scena iUmor cu roas în versuri

Emanuel Doduţ, Lorenzo Oancea și Alina Rîbu au fost cei trei concurenți care au obținut minim două voturi pozitive din partea juraților și care au mers în etapa votului prin aplicație. Publicul a decis să îi acorde un loc în finală lui Emanuel Doduţ, concurentul care a venit pe scena iUmor cu un număr de roast în versuri. „Au fost câteva lucruri pe care nu le-am mai auzit până acum și mi-a plăcut”, a spus Mihai Bendeac. iUmor continuă duminica viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o nouă ediție de audiții.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Tora Vasilescu, povești despre diferența dintre femei și bărbați. “Bărbatul știe unde e nordul"

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

iUmor sezonul 12,20 martie 2022.Alex Yogi, yogin-ul care le-a predat o lecție juraților iUmor.“Dacă aveți o pastilă pent... Carmen Tănase se alătură juriului iUmor. „Îmi îndeplinesc una dintre dorințele profesionale: să fac parte dintr-un juriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x