Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Dragoș Pop, gluma care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Delia: "A mea e Angela". Despre ce vorbea

Dragoș Pop, invitatul special iUmor, a luat cu asalt scena în sezonul 12 iUmor, impresionându-I pe jurați cu glumele lui.

dragos pop la iumor sezonul 12 Galerie
Dragoș Pop, invitatul special iUmor, a luat cu asalt scena în sezonul 12 iUmor, impresionându-I pe jurați cu glumele lui. | Antena 1

Dragoș Pop s-a întors la iUmor ca invitat special, pregătit să facă un adevărat show de stand-up. Prima lui glumă a fost despre cel de-al patrulea jurat iUmor, spunând că acum când sunt doi Mihai în juriu, fiecare dă vina pe celălalt.

Partea bună acum în juriu e că există două femeiși doi bărbați, și când a zis două femeie s-a referit la Delia și Mihai Bendeac.

Dragoș Pop, invitatul special care a avut glumele la purtător

Dragoș Pop a povestit că fiica lui a fost extrem de dezamăgită când a auzit că tatăl ei se va duce la iUmor, dar a sperat să fie amuzant.

“O dată și-o dată va trebui și usturoiul să afle că e cățel”, a zis Dragoș, aceasta fiind o glumă din partea fiicei sale.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Ema și Ema, numărul incendiar la care Cheloo a făcut prima cerere în căsătorie

Dragoș a zis că vrea să îi dedice o glumă Deliei, ca pe un NFT.

“Ce este un pad, pad, pad, pad? Patruped”, a zis invitatul special iUmor.

Invitatul iUmor a continuat cu o serie de glume despre animale.

“Să vezi o pisică neagră ce-ți taie calea e un semn rău, e ghinion. Nu, să vezi o pisică moartă e ghinion. Să mori de 10 ori..”, a zis Dragoș.

Dragoș a venit și cu o glumă care face referire la teoria Pământului plat.

“Dacă Pământul e rotund, nu e normal să aibă curba orizonului și nu linia orizontului?”, a mai zis Dragoș.

Invitatul special a vorbit și despre faptul că bărbații obișnuiesc să le da un nume organelor lor sexuale. Delia a spus că și ea are un nume și acela e Angela. Singurul bărbat din juriu care recunoscut că și-a botezat membrul a fost Mihai Bendeac.

“Eu cel puțin i-am spus Mircea, pentru că la început era cel Mare și acum e ce bătrân”, a spus Dragoș Pop.

Dragoș Pop a dezvăluit și care e sensul vieții. El a vorbit despre Radu și Rodi care au ieșit la restaurant, iar acest Radu a avut o discuție filosofică cu femeia de care era îndrăgostit. Din nefericire, ea s-a rezumat la a-I spune direct despre faptul că vrea să îl iubească.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Emanuel Bighe, număr de stand-up inedit.“Țineți minte acest nume".Care a fost reacția lui Cheloo

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Kevin Micoud, mentalistul care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. “Îmi curge scuipat... iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Connect-R, roast-ul despre Mihai Petre care a zguduit scena. Ce poreclă a primit în As...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x