Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Maria Lungu, în conflict cu Mihai Bendeac. Care a fost motivul. "Eu țin partea fetei"

Maria Lungu a venit la iUmor pentru că îi place foarte mult să fie în centrul atenției. Concurenta iUmor a mărturisit că de mică și-a dorit să lucreze în televiziune.

maria lungu la iumor sezonul 12 Galerie
Maria Lungu a venit la iUmor pentru că îi place foarte mult să fie în centrul atenției. Concurenta iUmor a mărturisit că de mică și-a dorit să lucreze în televiziune. | Antena 1

Maria Lungu a ales să vină la iUmor în sezonul 12 pentru a-și etala talentul. Frumoasa blondină a povestit că a venit să apară la televizor. Ea a aplicat la Asia Express, Chefi la cuțite, dar a exclus X Factor pentru că nu are voce să cânte.

“Oricum tot ce fac, fac bine”, spune Maria Lungu.

Maria ar vrea să participle la Asia Express cu Mihai Bendeac.

Maria Lungu, concurenta care iubește atenția

Maria Lungu a pășit în scenă extrem de încrezătoare, lipsită de emoții. Concurenta iUmor e pregătită pentru celebritate și lipsită de inhibiții. Ea a urcat pe scenă îmbrăcată într-un costum negru, cu un decolteu adânc.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu energia sa

Mihai Bendeac a rămas cu gura căscată atunci când Maria și-a dat jos sacoul. Concurenta iUmor a povestit că are 27 ani și e întreținută.

“El să facă bani, eu să-I cheltui. (…) Banii bărbatului trebuie să fie cheltuiți, altfel nu va găsi motivație să facă alții”, a zis Maria.

Concurenta iUmor a vorbit și despre prima întâlnire ș ice se întâmplă când un băiat invită o fată la suc.

“La mine mai întâi întâlnirea trebuie să fie pe Coasta de Azur dacă vrei să aterizezi pe coasta lui Adam”, a mai zis Maria Lungu.

Maria a povestit că ea nu e pe interes, dar o femeie frumoasă trebuie să trăiască pe banii altcuiva. Blondina a mai mărturisit că ea s-a înscris pentru preselecții pentru emisiunea Burlacul, dar nu a avut noroc și a ajuns la iUmor.

“Nici nu îmi pasă dacă ați râs sau nu. Scopul era doar să apar la televizor ”, a mai adăugat Maria.

Jurizare Maria Lungu la iUmor sezonul 12

Jurații iUmor au fost surprinși de faptul că ea a spus că vrea să își construiască o carieră în televiziune. Mihai Bendeac a întrebat-o de ce vrea la televizor și a spus că vrea să devină.

“Nu mai pot cu această sete de celebritate”, a spus Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurați: „N-ai cum să nu-l apreciezi”

Maria se visează prezentatoare și vrea să poată vorbi pe sticlă despre orice pentru că îi place atenția.

“Am avut o seară magică (…) în care s-a pus la punct conduita fetelor tinere din România”, a zis Cheloo.

Maria a zis că se simte neîndreptățită și crede că Mihai Bendeac discriminează femeile frumoase. Între timp, Carmen Tănase a întrebat-o pe concurentă dacă nu vrea să aibă o carieră bazată pe studii în televiziune. Concurenta a spus că își dorește să studieze actoria.

Maria a zis că textul e scris de ea.

“Ți se pare comic?”, a întrebat Carmen Tănase despre textul ei și conotațiile cu femei ușoare.

“Mie da”, a răspuns Maria.

Mihai Bendeac i-a oferit oportunitatea să devină reporter, dar ea a refuzat.

Maria Lungu a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Andreea Stoica și Ups, show de dresaj canin. “Momentul a fost absolut delicios"... iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Vanessa Lee, arlechina care a făcut show la înălțime. “Ești extraordinar de spectaculo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x