Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 9 octombrie 2022. Popa Elena Luminița, senzația TikTok-ului, apariție-surpriză pe scena iUmor

Nu e utilizator de TikTok din România care nu fi dat de măcar un clip realizat de Popa Elena Luminița. Femeia a devenit celebră după ce a început să răspundă întrebărilor banale adresate de oameni pe rețeaua de socializare: "Sunt înnebuniți oamenii după mine!", a spus chiar ea.

popa elena luminta imbracata in negru pe scena iumor sta pe scaun si citeste biletele Galerie
Popa Elena Luminița, senzația TikTok-ului, a venit la iUmor sezonul 13 | Antena 1

Popa Elena Luminița este una din cele mai celebre creatoare de conținut din România. Pe TikTok are milioane de fani, care îi cer să facă dedicații și care îi adresează întrebări. "Nu cred!", a strigat Delia când a văzut-o.

Asemănată cu Marylin Manson, tik tok-erița a făcut senzație în platoul iUmor când a apărut îmbrăcată într-o geacă de piele și a început să răspundă mai multor întrebări adresate de echipa emisiunii.

Rocco Siffredi a urcat pe scenă alături de Popa Elena Luminița și i-a sugerat ce clip să facă pentru fanii de pe rețeaua de conținut video.

Momentul culminant a fost acela când femeia a fost întrebată ce părere are despre actorii de filme pentru adulți: "So & so (...) Să fii actor de filme porno nu e ușor și nu e așa, un mod de laudă. Nu e ca și cum ar fi academician", a răspuns.

Jurizarea Elenei Luminița Popa la iUmor, 9 octombrie 2022

Fascinat și totodată contrariat de ceea ce a văzut pe scenă, Cheloo a avut un mesaj vehement pentru vedeta de pe TikTok: "În speranța că vă va părăsi și ultimul urmăritor de pe TikTok, vreau să vă dau o energie negativă, pe care să o țineți minte diseară când mergeți acasă și puneți capul pe pernă".

Costel, Rocco Siffredi și Cheloo i-au dat DISLIKE, în timp ce Delia a apreciat apariția și și-a manifestat aprobarea printr-un like avizat: "Sunt singura de pe TikTok de aici!".

Cine e Rocco Siffredi, juratul invitat special de la iUmor sezonul 13, 9 octombrie 2022

Rocco Siffredi, o legendă internaţională a filmelor pentru adulţi, este primul star de talie mondială care li se alătură Deliei, lui Cheloo și Costel în juriul iUmor.

Rocco Siffredi este un italian în vârstă de 58 de ani, care a jucat în peste 1.500 de filme destinate adulților, iar în prezent se filmează un serial inspirat de povestea lui de viată, produs de Netflix. Siffredi și-a început activitatea pe când avea 20 de ani și este singurul actor de filme pentru adulți din Europa care a reușit să joace în pelicule realizate în SUA.

„Din 1989, am început să câștig premii în Las Vegas. Apoi, am obținut Hot d’Or, știți că sunt Oscarurile pentru filme de adulți, la Cannes. Am câștigat peste 100 de premii și activez de 38 de ani în industria asta”, le-a mărturisit el colegilor de la masa juriului.

Admirat pentru felul în care arată la 58 de ani, italianul a mărturisit că relațiile intime constante îl ajută să se mențină în formă maximă.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a revenit pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Șerban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor se difuzează duminica, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel Bojog și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine și el cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor însoțește fiecare ediție iUmor și se difuzează săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor sezonul 13

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 9 octombrie 2022. Mihai Axinte și-a demonstrat talentul ca percuțioinst în fața juriului emisiunii... iUmor sezonul 13, 9 octombrie 2022. Alex Ostrovski, super spectacol cu păpuși. Omul-marionetă a făcut show pe scena iUmo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x