Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Camila Basterra uimește juriul cu numărul său: „ARTĂ!”

Camelia Basterra este o artistă de circ de stradă, care călătorește prin toată Europa. Acesteia îi place umorul fizic, pe care îl consideră omniprezent în viața cotidiană.

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Camila Basterra uimește juriul cu numărul său: „ARTĂ!” Galerie
iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Camila Basterra uimește juriul cu numărul său: „ARTĂ!” | Antena 1

Camelia Basterra este o artistă a umorului, pe care îl observă și de care se bucură în fiecare zi. „Îmi doresc foarte mult să fac oamenii să râdă”, mărturisește concurenta.

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Camila Basterra a adus arata stradală pe scena iUmor și a cucerit publicul și juriul

„Uite, domne, o femeie care face totul singură”, spune Cheloo la începutul numărului Camilei.

Curând, numărul tinerei îi cucerește pe cei din juriu și pe public. Aceasta i-a trecut prin tot felul de stări, de la veselia, la îngrijorare, uimire și extaz. Cătălin Bordea chiar și-a scos telefonul pentru a filma momentul.

„Se-aruncă”, spune el, sigur că se va întâmpla ceva extraordinar.

Ce a urmat le-a tăiat respirația.

„N-ai cum”, a exclamat Delia uimită.

Citește și: Arkadio Jose și Solange Kardinaly fac sâmbătă un număr senzațional de magie pe scena iUmor. Cheloo: „A fost extraordinar de bun!’’

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

După terminarea numărului, publicul, dar și Delia și Natanticu, s-a ridicat în picioare pentru a o aplauda.

„E genul de număr la care n-ai multe de zis”, recunoaște Bordea.

„Are umor, are față”, spune Natanticu.

„Era îmbrăcată extraordinar (...) Bărbații fug de acest aspect biblic al femeii serioase. Arăta ca o viitoare măicuță la trapez”, mărturisește Cheloo.

Citește și: Adrian Păunescu, moment fabulos interpretat de actorul Radu Pietreanu, pe scena iRoast: „Vino, Gică, să fii, încă o dată erou!”

„Mi-ar plăcea să mă manifest așa la trapezul ăla. A fost ARTĂĂĂĂ. Artă și batjocură”, a declarat Delia.

Cu această ocazie, Cătălin Bordea și-a exersat spaniola și a mediat conversația cu juriul. Delia a ținut să-i spună că numărul ei a fost unul dintre cele mai bune din toată istoria show-ului.

„Am fost impresionat de acest număr de alpinism”, îi dezvăluie Cheloo, care chiar i s-a alăturat pe scenă și a verificat că este într-adevăr femeie. „Nu eram sigur că e femeie”, mărturisește el. „O trag de păr să văd dacă e perucă”, își xplică el gestul făcut pe scenă.

Astfel, Camila Basterra a primit patru like-uri, de la Delia, Bordea, Cheloo și Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Loreta Nicolai, „picătura chinezească” de pe scena iUmor. S-a lăsat cu nervi la masa juriului

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Karla Mariah Petre a revenit să își întâlnească alesul: „Sper la o cerere în căsătorie”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Nicolae Andrei a zburat prea aproape de soare. Ce s-a întâmplat în timpul numărului... iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Ovidiu Anton și Anda, Ecaterinca, și-au spălat rufele în public: „Așa e în trei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x