Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Karla Mariah Petre a revenit să își întâlnească alesul: „Sper la o cerere în căsătorie”

Karla Mariah Petre a revenit în cel mai nou sezon iUmor, de data aceasta cu o scenetă în care a interpretat o bătrânică sexy care speră să își întâlnească alesul în cel mai nebun show de televiziune. Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo au fost cuceriți de numărul concurentei.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Karla Mariah Petre a revenit să își întâlnească alesul: „Sper la o cerere în căsătorie” Galerie
iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Karla Mariah Petre a revenit să își întâlnească alesul: „Sper la o cerere în căsătorie” | Antena 1

Karla Mariah Petre și-a intrat în pielea personajului încă din culise. Anunțând în stânga și în dreapta că a venit la prima întâlnire, concurenta a dat de înțeles că este pusă pe fapte mari și speră ca momentul să se lase și cu o cerere în căsătorie: „Sper să se sondeze cu o cerere în căsătorie. Mai mult de atât nu vreau! Mai exact o să-l aștept pe scenă.”

Întrebată cum arată bărbatul visurilor sale, Karla Mariah Petre a dat de înțeles că cerințele ei nu sunt unele exagerate: „Să fie gras, să arate că are cu ce să mănânce, cu ce să plătească și cu mașină. Eu sunt bine-crescută și asta aștept și de la bărbatul meu. În urmă cu mai mult timp nu se întâmpla ce se întâmplă azi cu tinerele. Exista doar prestanță, bună-cuviință și bun-simț.”

Citește și: Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Karla Mariah Petre i-a cucerit pe jurați cu o scenetă în care își așteaptă alesul

Într-un decor romantic, concurenta și-a făcut apariția pe scena iUmor, schițând deja un zâmbet pe fețele juraților. În așteptarea alesului, Karla Mariah Petre s-a preocupat de ultimele retușuri. Mai precis, și-a scos periuța din geantă și cu apa dintr-o vază s-a spălat pe dinți, amuzând copios publicul.

Atât mimica, cât și gesturile stângace au reușit să îi anime pe Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și pe Cătălin Bordea, care au urmărit cu sufletul la gură fiecare mișcare: „Mr. Bean, varianta feminină!”, au concluzionat cei patru. Momentul când și-a aplicat rujul pe buze a fost primit cu ropote de aplauze.

„Așa se face!”, a intonat Cheloo în clipa în care concurenta și-a turnat vin în pahar și apoi a băut din sticlă, ca să mai prindă puțin curaj.

Dar surpriza a venit abia atunci când Karla Mariah Petre și-a dat jos rochia sobră și a rămas într-o altă ținută, de această dată mult mai sexy. Mișcările îndrăznețe de dans care au urmat la finalul numărului l-au amuzat copios pe Cosmin Natanticu.

Adoptând o poziție timorată, Karla Mariah Petre și-a așteptat verdictul. Cu toate acestea, jurații s-au declarat cuceriți de ce au văzut: „Aplauze pentru bunica perfectă! (...) Pe mine m-ați convins în momentul în care bunicuța a scuipat în poșetă. Mi se pare că orice femeie civilizată scuipă în poșetă.”, a jurizat Cheloo. „Nu știi să primești vești bune!”, a remarcat și Cătălin Bordea. Iar Delia a adăugat: „Mie-mi plac oamenii pleoștiți. În ultima perioadă rezonez foarte mult cu oamenii de genul acesta, liniștiți, detașați, împăcați cu ei. (...) Felicitări! Ești foarte talentată și expresivă!”, a precizat Delia. Astfel, concurenta a primit toate cele patru like-uri.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptați?”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Ruxandra și Roxana s-au luat la bătaie pe scenă. Motivul a fost unul complet neaștep... iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Dumitru Leontiev, momentul care i-a dat cu virgulă lui Cătălin Bordea: „Să mă bată m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x