Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Claudia Moroșanu, Supereroina României, revine la iUmor: „Moment înjositor pentru mine”

Claudia Moroșanu a urcat foarte hotărâtă pe scena iUmor, din nou. Ea are un mesaj de transmis telespectatorilor și nimic nu o poate da înapoi.

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Claudia Moroșanu, Supereroina României, revine la iUmor: „Moment înjositor pentru mine” Galerie
iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Claudia Moroșanu, Supereroina României, revine la iUmor: „Moment înjositor pentru mine” | Antena 1

„În București nu e ca-n povești. Micul Paris e doar un vis”, este mesajul Claudiei pentru telespectatori. „Pot să transform gândurile oamenilor. De aceea am venit aici”, spune Supereroina de la iUmor. „Încep să plantez câte-un gând”, spune ea hotărâtă.

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Claudia Moroșanu, Supereroina României, revine pe scena iUmor și întâlnește un nou Cheloo

„Eu sunt Supereroina României. Mi se mai spune și Femeia Pisică, mă rog, așa mă numea soacră-mea, că avea alergie la mine”, își începe Claudia numărul.

„Ce vă place la București și ce nu?” continuă ea. „Nu mai avem oameni proști, avem doar oameni care au ghinion când gândesc”, mai spune ea.

„E clar, aveți nevoie de o supereroină în viața voastră”, declară Supereroina României.

„Din ce în ce mai mulți tineri din România aleg să meargă la liceu”, spunea ea aplaudând.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

Momentul tragi-comic al Claudiei a atins multe ”butoane” sensibile. Delia și-a adus aminte că nu este prima apariție pe scena iUmor a Claudiei. „A ținut-o minte pentru că era îmbrăcată în mâncare”, spune Cătălin Bordea despre colega sa.

Natanticu a întrebat-o ce superputere i-ar plăcea să aibă, iar Claudia a recunoscut că i-ar plăcea să fie invizibilă. „Să faci ce?” o întreabă el?

„Să mă uit la ce fac oamenii când sunt singuri”, mărturisește Claudia.

Delia spune că i-ar plăcea să se întoarcă în trecut și să călătorească în viitor. „Nu știu unde să mă duc”, recunoaște ea. „Vreau să văd nașterea lumii!”

Cheloo spune că ar face ceva rău dacă ar avea o superputere. Într-un fel sau altul, acesta ajunge să-și îndeplinească dorința, primind o provocare din partea lui Bordea.

„Sunt previzibil până la Dumnezeu și înapoi”, recunoaște Cătălin Bordea, după ce-și prezintă provocarea.

„Moment înjositor pentru mine la iUmor”, mărturisește Cheloo. „Sunteți vărzulică”, îi

„Întunecimea sa să vorbească în diminutive”, spune uimit Bordea.

„Plec acăsică”, a concluzionat Cheloo.

Cătălin Bordea, întorcându-se la concurenta din fața sa, a spus că numărul i s-a părut prea jucat, „prea teatru de revistă”.

„Mie mi-a plăcut interpretarea, energia ta”, mărturisește Natanticu.

„Mi se pare că nu ne dă acces la suflețelul ei”, spune Delia.

„Te așteptăm și cu alte superputeri”, îi spune Cosmin Natanticu.

Astfel, Claudia Moroșanu a primit două like-uri, de la Delia și Natanticu, și două dislike-uri, de la Bordea și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Lucian Tudora a fost surpriza serii! Ce s-a întâmplat după ce și-a terminat oficial numărul

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Florin Oancea a improvizat un număr de stand-up care a amuzat juriul. Ce a zis Chel... iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Andrei Voicu revine pe scena iUmor și hipnotizează juriul și publicul: „Îl strică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x