Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Florin Oancea a improvizat un număr de stand-up care a amuzat juriul. Ce a zis Cheloo

Florin Oancea a fost încântat de primirea făcută de echipa de producție. El este taximetrist și pune preț pe starea pasagerilor săi.

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Florin Oancea a improvizat un număr de stand-up care a amuzat juriul. Ce a zis Cheloo Galerie
iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Florin Oancea a improvizat un număr de stand-up care a amuzat juriul. Ce a zis Cheloo | Antena 1

Florin Oancea a venit la iUmor pentru a face „o tentativă de stand-up”. „Vreau să intru pe vibe să rup scena, să fac oamenii să râdă”, mărturisește concurentul.

„70% am improvizat”, mărturisește el când a coborât de pe scenă. Florin venise cu glumele de acasă, însă pe scenă a livrat altceva, dar a cucerit juriul.

„Am uitat momentul”, dezvăluie el.

Citește și: Artişti ai Circului Metropolitan, moment de excepție pe scena iUmor. Cheloo: „Un număr extraordinar de bine lucrat!”

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Florin Oancea a primit aplauze din partea lui Cheloo, chiar dacă a uitat momentul

„Am venit să vorbesc”, le spune el membrilor juriului. „Tataia avea o vorbă, deși era mut”, își începe el numărul de stand-up.

„Am crescut, m-am făcut mare și am făcut rost de un calculator când vecinii nu erau acasă”, continuă el.

„Zici că sunt vorbele lui Sfântul Petru”, aplaudă Cheloo.

„De banii ăștia nu puteți să-l faceți mai rare mediu?” își continuă Florin momentul bazat pe experiența familială. Acesta trece apoi la un subiect din viața sa profesional, de șofer în regim ridesharing, în care juriul s-a implicat.

Citește și: Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

„Începutul trebuie să fie puternic și finalul”, spune Delia după momentul lui Florin, aka Rică.

Cosmin Natanticu îl sfătuiește să se ducă la openmik pentru a-și consolida momentele de stand-up. „Eu de asta m-am ofticat”, spune juratul, care vede potențialul în concurentul din fața sa. „Eu cred că poți mai bine”, conchide Natanticu. „Experiența te învață.”

„Eu două sfaturi îți dau: nu mai asculta muzică d-asta calmantă (...) și folosește vrăjeala”, îi spune Cătălin Bordea, care a apreciat sincer momentul concurentului.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

„Mie îmi placi foarte mult. Mi se pare că ai simțul umorului”, îi spune Delia.

„Domnul are scorul 11:2 la umor”, spune Cheloo, care a luat notițe în timpul momentului lui Florin.

Astfel că,Florin Oancea a primit patru like-uri, de la Delia, Bordea, Cheloo și Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptați?”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Ovidiu Anton și Anda, Ecaterinca, și-au spălat rufele în public: „Așa e în trei”... iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Claudia Moroșanu, Supereroina României, revine la iUmor: „Moment înjositor pentru m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x