Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Ștefan Sorin Boris, numărul care va dezamăgi toți bombardierii de acasă. Ce i-a lipsit

Ștefan Sorin Boris a absolvit „Academia de Bombardier” a fostului concurent iUmor Ramore. Acesta însă nu a reușit să impresioneze juriul.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Ștefan Sorin Boris, numărul care va dezamăgi toți bombardierii de acasă. Ce i-a lipsit Galerie
iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Ștefan Sorin Boris, numărul care va dezamăgi toți bombardierii de acasă. Ce i-a lipsit | Antena 1

Înainte de a intra pe scenă, Sorin a declarat faptul că: „Bombardieri suntem mulți, dar nu cu facultate.” El le mărturisește lui Cuza și Emi că a venit pentru a arăta lumii că este bombardier adevărat. Cei doi prezentatori chiar l-au supus unei verificări amănunțite.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Ștefan Sorin Boris a încercat să aducă spiritul bombardier, însă lucrurile s-au dovedit mai dificile decât la Academie

Când a intrat Sorin pe scenă, juriului i s-a părut că seamănă cu Emi. Însă Sorin s-a prezentat și și-a început numărul declarându-se bombardier calificat, avându-l profesor pe Ramore, câștigătorul sezonului trecut.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

„Mă duc și la sală, trag acolo, în principiu de tricou trag”, pune el.

Din cauza emoțiilor, Sorin s-a oprit de câteva ori din discurs, iar Cosmin Natanticu chiar i-a oferit ceva de băut pentru că i se urcase gâtul.

Citește și: Artişti ai Circului Metropolitan, moment de excepție pe scena iUmor. Cheloo: „Un număr extraordinar de bine lucrat!”

„Ești un bombardier emoționat”, îi spune Delia, când Sorin s-a dovedit prea emoționat în fața camerei și a juriului.

Juriul l-a încurajat să continue momentul, în ciuda emoțiilor foarte vizibile.

„Eu am vrut să nu fiu prost doar acasă, am vrut să fiu și aici”, le spune el.

Juriul l-a adus pe scenă pe Ramore, care se afla în public, susținându-și discipolul, și i-a cerut să spună ce i-a lipsit acestuia. Emoțiile au fost vizibile, iar momentul nu a fost cel așteptat nici de către concurent, nici de către juriu.

Citește și: Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

„Bombardierul l-a păcălit”, declară Natanticu despre Ramore.

Cătălin Bordea i-a spus lui Sorin: „Ești un turist de treabă în Olimp.” Juratul nu a simțit că momentul respectiv i s-a potrivit lui Sorin, fiind vizibil emoționat.

„Nu i-a ieșit (...) n-are hazul ăla”, a declarat și Delia.

Ștefan Sorin Boris a primit patru dislike-uri de la juriu, fiind unul dintre concurenții cei mai emoționați care au urcat pe scena iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptați?”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Baba Anxi a băgat anxietatea în juriul iUmor. Cheloo: „A lansat un val de teroare!”... iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Teodora Nedelcu, umorul negru care pur și simplu a cucerit: „Și mortul are agentul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x