Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Loreta Nicolai, „picătura chinezească” de pe scena iUmor. S-a lăsat cu nervi la masa juriului

Loreta Nicolai a fost una dintre concurentele controversate din ediția cu numărul patru iUmor. Atât numărul său, cât și gesturile pe care le-a făcut în timpul jurizării au reușit să scoată ce e mai rău din Cosmin Natanticu și Cheloo, care și-a dat șapca jos de frustrare. Iată ce s-a întâmplat acolo!

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Loreta Nicolai, „picătura chinezească” de pe scena iUmor. S-a lăsat cu nervi la masa juriului Galerie
iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Loreta Nicolai, „picătura chinezească” de pe scena iUmor. S-a lăsat cu nervi la masa juriului | Antena 1

Loreta Nicolai s-a prezentat drept Julieta și spune că a venit la iUmor ca să păstreze trează amintirea celebrului personaj. Dezvăluind că este actriță, dar fără alte detalii în plus, concurenta a comentat pasaje din impresionanta piesă de teatru „Romeo și Julieta”.

Tot numărul său a reușit să creeze confuzie la masa juriului, cei patru întrebând-o insistent ce a vrut să demonstreze prin acest moment. Iar răspunsurile evazive ale concurentei i-au scos din minți pe Cheloo și Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Michael Alves, momentul care s-a lăsat cu panică pe scena iUmor: „Era să omori un acrobat”

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Loreta Nicolai a declanșat isterie la masa juriului

Loreta Nicolai a intrat pe scena iUmor și le-a spus juraților, într-o manieră inedită, câteva lucruri despre ea: „Am zis că e timpul să vin în față și să arăt ce pot! Și dacă nu reușesc să arăt ce pot, de aia mi-am pus corsetul acesta, ca să arăt și eu ceva. Am zis că sunt româncă, sunt actriță și vreau să joc ceva celebru. Și am zis să vin cu Julieta!”

Ulterior, Loreta Nicolai a rememorat replicile celebre din piesa de teatru „Romeo și Julieta”, luând la roast fiecare intervenție a personajului feminin: „Dar am o problemă cu textul. Eu nu-l judec pe Shakespeare, dar uite și tu! Vine fata asta din prima cu o întrebare tâmpită la băiatul ăsta. Naiv, vine și el sub balcon și ea din prima: <<De ce și pentru ce ești tu Romeo?>>. Adică cum? Vine un băiat la tine, îți spune că este Vasile și tu îl întrebi <<De ce?>>. Mai proastă decât asta n-am văzut replică! După, pusă pe fițe zice: <<Te leapădă de al tău nume și al tău tată, nu oi fi eu Capulet>>. Păi nici nu i-a arătat ce știe în pat și ea a început cu pretenții! Să-l vezi prima dată pe om și să îi spui că taică-tău e panaramă! Trebuia să spună și ea mai blânduț (...) Dacă Julieta trăia în zilele noastre imediat o angajau ăștia de la Antena și o puneau ispită la Insula Iubirii.”, a fost o parte din textul concurentei în ediția cu numărul patru iUmor.

La finalul momentului, Cheloo i-a adresat Loretei Nicolai o întrebare pe care niciun bărbat nu ar trebui să i-o adreseze unei femei: „Ce vârstă aveți?” și tot el a completat ca să o „dreagă”: „Biologic...”. „Câți ani sunt ai mei.”, a fost răspunsul oferit de concurentă și primit cu aplauze în public.

Pe urmă, juratul a întrebat-o insistent unde anume este actriță. Răspunsurile evazive care au urmat au reușit să îi enerveze la culme pe jurați. Nici la următoarea întrebare adresată nu au avut sorți de izbândă: „Eu, ca actriță, mi-am dorit să schimb lumea picătură cu picătură. Atunci când sunt pe scenă vreau să arăt oglinda vieții. ”

„Eu nu știu ce-a făcut doamna aia, dar cumva s-a declanșat ceva!”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale. Iar Cheloo s-a activat și nu a iertat-o pe concurentă. S-a ridicat în picioare, ca să se facă înțeles și a rostit: „Eu până nu aflu tot ce mă interesează, eu nu vă las în pace! De ce <<Romeo și Julieta>> și de unde până unde?”. Răspunsul concurentei a fost în continuare la fel de vag: „Pentru că este un subiect încă valabil.”

Vădit deranjat, Cheloo și-a dat șapca jos din cap: „Eu cred că particip la altă emisiune! Doamnă, ne certăm dacă nu discutăm!”, iar Loreta a spus: „Am dorit să arăt ce pot. Tu nu ai ascultat textul!”. Delia a intervenit și ea, agitând și mai tare apele: „De ce ești agresivuț?”. „M-a deranjat incertitudinea artistică. Hai să ne împrietenim! Ce ați vrut să faceți?”, a schimbat Cheloo foaia.

La un moment dat, nu se mai înțelegea nimic de jurizare. În timp ce Cheloo fierbea pe dinăuntru, „Cosmin Natanticu se dădea cu ruj, iar Delia râdea isteric”. Ca să treacă la treabă, Cosmin Natanticu a explicat că momentul nu a fost unul de talia emisiunii iUmor. Acela a fost momentul când s-au încins cu adevărat spiritele. La comentariul Deliei: „Nu te implica și tu emoțional”, juratul și-a ieșit din minți și a țipat: „Taci și tu! Gata! Nu mi-a plăcut! Ea e bună, e talentată, dar nu pentru iUmor! Am votat! La revedere!”.

Loreta Nicolai a primit doar un singur like din partea Deliei și trei dislike-uri din partea lui Cosmin Natanticu, Cheloo și a lui Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Cristian Harhătă l-a inspirat pe Bordea cu replici de curtat o femeie: „Au tentă sexuală”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Vlad Olteanu, aspru jurizat de Cosmin Natanticu. Au avut loc scene rar întâlnite la ... iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Fils de Flute, francezul care i-a trezit interesul Deliei. A făcut show total pe sce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x