Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Michael Alves, momentul care s-a lăsat cu panică pe scena iUmor: „Era să omori un acrobat”

Michael Alves a venit pe scena celui mai nou sezon iUmor cu un număr de-a dreptul spectaculos. Alternând mișcările de dans cu cele de acrobație, italianul a reușit să îi țină pe jurați cu sufletul la gură. Delia a vrut și ea să încerce, dar a trăit pe pielea ei clipe de groază.

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Michael Alves, momentul care s-a lăsat cu panică pe scena iUmor: „Era să omori un acrobat” Galerie
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Michael Alves, momentul care s-a lăsat cu panică pe scena iUmor: „Era să omori un acrobat” | Antena 1

Artist la Circul Bellucci și cu o înfățișare familiară, Michael Alves a dezvăluit că are mari emoții și habar nu are ce îl așteaptă din partea juraților iUmor. Dar, încurajat de Emi și Cuza în culise, concurentul, care și-a petrecut întreaga viață la circ, a reușit să pună în scenă un număr fascinant doar cu o scară și talentul nativ.

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Michael Alves s-a ridicat la înălțimi la propriu!

Michael Alves a pășit pe scena iUmor însoțit de o scară, cu ajutorul căreia a executat tot felul de mișcări incredibile. Momentul când s-a urcat pe obiectul care nu se sprijinea de nimic a fost întâmpinat rapid cu ropote de aplauze: „Băi, las-o!”, a intonat Delia.

Pe urmă, dintr-o singură mișcare, Michael și-a dat jos pantalonii de show și a rămas într-o pereche de boxeri negri cu buline, la care sacoul în aceleași nuanțe a completat perfect apariția haioasă. Însă, numărul nu s-a oprit aici, căci, în pași de dans, Michael și-a dat jos și restul ținutei, timp în care a mai executat câteva urcări impresionante.

Adevărata surpriză a venit abia atunci când Michael a urcat în diagonală pe scară: „E foarte greu ce face!”, a mai zis Delia. Iar pentru ca show-ul să devină și mai picant, pe scena iUmor și-a făcut apariția soția lui Michael. Interacțiunea dintre soț și soție l-a cucerit pe Cătălin Bordea: „Asta chiar este o căsnicie fericită! Mi-a plăcut că s-au înțeles din priviri: <<Te descurci? Sigur?>>. Dar oricum ea îl prindea în brațe. Vânjoasă doamna! I-a pregătit și salteluța!”

Dar acesta nu a fost singurul lucru care l-a impresionat pe juratul nostru. Cătălin Bordea nu a putut să nu remarce faptul că Michael Alves semăna copleșitor de tare cu Radu Bucălae: „Este incredibil! Sunt frați gemeni! Eu am crezut că e el inițial.”

Întrebat de către Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu dacă numerele sale i-au pus vreodată viața în pericol, concurentul a răspuns afirmativ: „Da. Făcând acest număr, am avut o ruptură de ligamente, la picior. Mi-am rupt meniscul. Și acum patru luni, mi-am rupt mâna.”

În ciuda pericolului, Cosmin Natanticu și Delia nu s-au lăsat descurajați: „Urmează un moment viral la iUmor! (...) Eu pot să fac asta!”, a zis Delia, alăturându-se concurentului pe scenă. În secundele următoare, suspansul a atins cote ridicate în platoul iUmor! În încercarea de reproduce ce a văzut, juratei i-a alunecat scara de sub picioare, fiind foarte aproape să-l accidenteze pe concurent: „Era să omori un acrobat!”, a strigat Cătălin Bordea de pe margine.

„Cu coada între picioare”, Delia s-a întors acolo unde îi este locul, adică la pupitrul juriului. Și, văzând cât de greu este ceea ce a făcut Michael Alves pe scenă, Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo i-au dat toate cele patru like-uri concurentului: „Eu nu sunt în stare să mă cațăr pe o bătrânică care aleargă la 400 de metri, deci ai respectul meu!”, a precizat Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Cristian Harhătă l-a inspirat pe Bordea cu replici de curtat o femeie: „Au tentă s... iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Hannah Becker, ținta unei gafe de proporții: „Fața ta arată mai tânără decât corpu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x