Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Alina și Cristin Tomi, premieră la iUmor. Cosmin Natanticu s-a emoționat la momentul votului

Alina Tomi este actriță și este căsătorită cu Cristin Tomi de 23 de ani. Cei doi au venit să-și „verifice” simțul umorului.

colaj alina și cristin tomi pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

„Eu sunt Alina Tomi și sunt actriță”, se prezintă concurenta.

„Și eu sunt soțul eu”, spune Cristin Tomi. „Vrem să încercăm această zonă pe care iUmor o prezintă publicului.”

„Noi suntem aici cu un text în premieră, scris de soțul meu”, adaugă Alina.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 9, sezonul 16. Delia, o nouă lege. Zarug: „Da! Delia, președinte!”

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Alina și Cristin Tomi, premieră la iUmor. Cosmin Natanticu s-a emoționat la momentul votului

Alina și Cristin Tomi pun în scenă o piesă autentică despre goana după avere și cum influențează viața unei familii.

„Fără candelabru să nu te mai întorci”, îi cere femeia soțului ei.

Alina și Cristin Tomi, jurizare în ediția din 21 aprilie 2024 la iUmor

„Mi-a plăcut momentul ăsta cu drama căutatului de comori”, spune Delia. „M-a teleportat într-un teatru.”

„Faină interpretarea”, spune și Bordea. „Mi s-a rupt sufletul de sceneta asta.”

„Vă mulțumim foarte tare că ați venit și ne-ați încântat”, îi apaludă Cosmin Natanticu.

„Ați înregistrat teatru radiofonic în această viață, nu?” întreabă Cheloo.

„Da și am făcut și voci la desene animate, dacă te uiți, nu-i nicio rușine”, răspunde Cristin.

Citește și: Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni

„Mi-au plăcut și-mi plac timbrele vocale pentru că-mi amintesc de ceva, mă duc într-o poveste, într-o lume”, completează Delia.

„Mi-e foarte greu să votez ceea ce am văzut. Mi se pare că e peste puterile mele”, adaugă Cosmin Natanticu. „Mi-ar fi plăcut să fie invitați speciali.”

Astfel, Alina și Cristin Tomi au primit patru like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea, Cheloo și Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Jan Holban vine cu un text nișat care ațâță juriul. Delia:„Putea să fie puțin mai dinamică”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Karenna a fost cucerită de Cosmin Natanticu: „Eu muncesc și tu te distrezi”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Alina și Cristin Tomi, parteneri pe scena de teatru și în viață, vin la iUmor, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1... iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Michael Sagripanti, vikingul Barbie. Bordea: „Să-mi cânți rock la nuntă îmbrăcat așa”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x