Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Ionuț Guzu și teoria Pământului plat. Cătălin Bordea: „Cred că ai foarte mult timp liber”

Ionuț Guzu își face publicul să creadă că Pământul este plat, „dar se află pe o planetă sferică”. Satira sa muzicală nu a fost gustată de întreaga audiență.

colaj onuț guzu cu chitara în mână pe scena iumor și juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Ionuț Guzu și-a uimt audiența încă de la intrarea pe scenă.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Andreea Greuruș și-a pus audiența într-o situație inconfortabilă. Delia: „Citiți în lingură?”

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Ionuț Guzu și teoria Pământului plat. Cătălin Bordea: „Cred că ai foarte mult timp liber”

Ionuț Guzu a combinat muzica, pamfletul și știința într-un număr de satiră muzicală care a adus destul de multă confuzie în public.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Alin Mihăilă nedumerește juriul cu glumele sale. Cheloo: „N-am mai auzit asta până acum”

Ionuț Guzu, jurizare în ediția din 24 martie 2024 la iUmor

„Crezi în tot ce-ai zis?” îș întreabă Cătălin Bordea.

„Bineînțeles că nu, e doar o satiră”, răspunde concurentul.

„Ionuț, Delia are o glumă. E la fel de bună ca satira ta”, îi spune Cosmin Natanticu.

„A fost o glumă proastă, dar funny”, se apără jurata. „Ca să înțelegi gluma trebuie să ai puțină ureche muzicală.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Simona Oghinciuc duce prostia la rang de artă. Delia: „Enervant de proastă”

Întrebat cu cine a votat, Ionuț Guzu mărturisește că a votat cu Cheloo.

„Asta spune multe despre tine”, îi strigă Delia.

„eu îl apreciez foarte mult pentru sinceritate, pentru libertatea de exprimare de care dă dovadă”, își argumentează Ionuț alegerea.

„De ce n-ai votat-o pe Delia? Delia e o mincinoasă?” îl întreabă Cătălin Bordea.

„Spune-mi cu cine votezi ca să-ți spun cine ești”, spune Delia.

„Nimeni de la masa aia nu e potrivit pentru a fi președinte”, susține Cosmin Natanticu.

„Cred că ai foarte mult timp liber dacă ai stat să compui toată treaba asta”, îi spune Bordea. „Nu mi s-a părut amuzant deloc. (...) La un cenaclu, rupi!”

„N-a fost atât de rău. (...) A fost drăguț”, intervine Delia.

„Te minte”, o întrerupe Cătălin Bordea.

„Eu nu știu de ce-ai venit. Eu nu știu ce așteptări ai avut. Eu nu știu ce crezi tu că ai făcut, dar ai făcut bine, că decât nimic, mai bine un pic”, conchide Cheloo.

Astfel, Ionuț Guzu a primit un like, de la Delia, și trei dislike-uri, de la Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 5, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Cheloo: „Aș face mult rău”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Arsho, nevoit să vină în România din cauza războiului, face show. Delia: „Simt că mă c... iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine la iUmor. Cosmin Natanticu și-a dat panta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x